Търсене  
Търсите работа?
Audit Assistant / Одит Асистент
Кроу България Одит ЕООД
гр.София

Медии

Работата в медиите може да включва различни професии, като изискванията могат да варират сериозно според областта. Това дали става дума за заетост в новините, дали говорим за репортери, телевизионни оператори или редактори, определя и останалите изисквания, като например опит, образование и различните личностни качества.

Какво представлява работата в медиите

За работата в медиите може да се каже, че изисква не само наличие на висше образование, но също така и поставя изключително високи изисквания към заетите в сектора.

Повечето професии предполагат, че човекът трябва да притежава богата обща култура и умение за боравене с техниката, която е нужна за да се организира и реализира дейността. Ако трябва да се обобщи работата в сектора, може да се каже, че тя е:

Трябва ли ни образование, за да бъдем репортер или водещ

С някои малки изключение, наличието на специално образование е не само голямо предимство, но то дори е задължително. Когато говорим за телевизионен водещ, тогава дори се появяват допълнителни изисквания, като например представителен външен вид. Това е един от малкото сектори, където образованието е едновременно много важно, но и по никакъв начин не гарантира, че кандидатите са подходящи за заемането на дадена длъжност.

Как Zaplata.bg помага в избора ни

Zaplata.bg ни дава възможност да се запознаем с всички свободни работни позиции, които са налични на трудовия пазар. Обявите за работа са достатъчно много за да се даде един богат избор на кандидатите.

С помощта на тази категория ще можете да търсите измежду свободните места както в областта, в която живеете, така и в други населени места, например в по-големите градове.

Ще добиете реалистична представа за състоянието на пазара, както и ще можете да се запознаете с това каква е средната работна заплата в сектора. Ще получите реалистична картина за своите собствени умения и за тези на конкуренцията.

Позициите, които се предлагат, обхващат всякакви различни типове заетост, включително и чисто технически длъжности, които на практика нямат нищо общо с представите ни за работа в медиите.

Ще разполагате с достатъчно голям избор за да се ориентирате към длъжност, която ви допада във всяко едно отношение и удовлетворява потребностите ви на работното място.