Добавено в твоите Избрани обяви

Колос-МС ООД

Разглеждания: 8 586

За компанията

Корейски авточасти и сервиз за Hyundai, GM Daewoo, Kia, SangYong, Chevrolet

"КОЛОС-МС" ООД е създадена през 1997 г. Основната й дейност е внос и дистрибуция на резервни части за корейски автомобили HYUNDAI, KIA, GM DAEWOO, CHEVROLET, SSANG YONG и сервизното им обслужване.

Компанията притежава 5 собствени обекта - магазини, складове и автосервиз. В продуктовата гама на фирмата е акцентирано върху резервни части за корейските марки, като има непрекъснат контрол върху складовите наличности с цел поддържане на високо качество на стоките и услугите.

Известна с високия си опит, надеждност и ефективност, „Колос-МС” ООД представлява отправна точка в своята област: идеален партньор във всички основни сегменти, свързани с доставка и монтаж на корейски авточасти за автомобили, микробуси и тежкотоварни превозни средства.

Технологичната усъвършенстваност, висококачественото и прецизно оборудване, заедно с екипа от търговци и квалифицирана работна ръка, представлява гаранция за високо качество и надеждност на извършената комплексна услуга . В рамките на нашите търговски обекти се гарантира бързото и индивидуално обслужване на клиентите.

Нашият персонал, който се характеризира с висок професионализъм е на ваше разположение, за да ви предложи квалифицирана помощ и най-подходящите продукти и решения. За по-обширна информация относно продуктите и услугите, които предлага компанията се чувствайте свободни да се свържете с нас.

Колос-МС извършва ремонт на турбокомпресори с замяна на централна част CHRA / CARTRIDGE , CORE .

Замяна на централна част на турбокомпресора (наричана още  катридж , работен патрон  , турбо средна част  , ядро , CARTRIDGE  , CHRA , CORE , Turbocharger Core Assembly   ) . Това всъщност е самия турбокомпресор, сглобен и балансиран от производителя , останалото са корпуси. Подходящ е при значителни повреди на турбокомпресора и запазени компресорен, турбинен корпус и променлива геометрия.


Галерия

Контакти

Адрес

София Европа 171 / Виж на картата

Уебсайт

http://www.kolos-ms.com/bg

Обяви за работа в Колос-МС ООД (2)

Добавено в Избрани
Приемчик-автосервиз
от 4500 до 4500 лв.
гр.София / 21 Май
Добавено в Избрани
Автомонтьор
от 3500 до 3500 лв.
гр.София / 21 Май
Обяви по Email

Получавайте съобщения за нови обяви на Колос-МС ООД

София Европа 171