Добавено в твоите Избрани обяви

ICON Clinical Research

Разглеждания: 856

За компанията

АЙКЪН Клиникъл Рисърч е глобален доставчик на консултантски, клиентски и търговски услуги в сферата на фармацията, биотехнологиите, медицинското оборудване, контакти с правителствени организации и такива в здравеопазването.
Ние помагаме на клиентите си в разработката на лекарства и медицинска апаратура, които да спасяват животи и да подобряват тяхното качество. Това е нашата мисия и отпечатъкът, който оставяме в световен мащаб, в индустрията и в обществото като цяло. Без значение в кой отдел на Айкън работите, Вие допринасяте за разрешаването на сложни проблеми, свързани със здравеопазването, помагате в разработването на нови лекарства и медицинска апаратура, които да направят по-благоприятен живота на милиони по света.

Нашите служители са най-голямата ни сила, те са ядрото на нашата култура и двигателната мощ за нашите успехи. На всички нива в компанията, хората на Айкън имат възможност за развитие благодарение на устрема, че всичко, което правим, го правим добре.

Ние окуражаваме човешкия си ресурс да използва всяка предоставена възжмоност, да внася гъкавост, иновативност и решителност във всяка ситуация. По този начин хората ни съграждат вълнуваща и успешна кариера, докато помагат за развитието на лекарства и апаратура, които да променят животи, утвърждавайки Айкън като лидер в индустрията.

Контакти

Адрес

Гр. София, България EM Building, ул. Хенрик Ибсен 17 Етаж 3 / Виж на картата

Уебсайт

https://www.iconplc.com/

LinkedIn

https://www.linkedin.com/company/icon-plc-2/

Youtube

https://www.youtube.com/@ICONPlc

Политика за поверителност

Описание: Мисията ни е да помагаме на нашите клиенти да ускорят разработването на фармацевтични продукти и медицинско оборудване с грижа за спасяването и подобряването на качеството на живот. АЙКЪН Клиникъл Рисърч е един от световните лидери сред договорно-изследователските организации и чест носител на призове и номинации в индустрията.Организационните ни мисия и ценности са да изграждаме на всяка цена устойчива околна среда, посветени на екологичното, социално и корпоративно управление (ESG). Нашата организационна стратегия започва на първо място с безопасността на пациентите.
Обяви по Email

Получавайте съобщения за нови обяви на ICON Clinical Research

Гр. София, България EM Building, ул. Хенрик Ибсен 17 Етаж 3