Добавено в твоите Избрани обяви

Явлена - Бургас ООД

Разглеждания: 3 249
Явлена - Бургас ООД

За компанията

ЯВЛЕНА е сред водещите национални агенции за недвижими имоти в страната. Работата ни покрива всички сегменти на пазара, разполагаме с дългогодишен опит и осигуряваме на своите клиенти пълната гама от професионални услуги, свързани с нашата дейност.Агенция за недвижими имоти „Явлена-Бургас” ООД е част от голямото семейство на „Явлена”. Основана е на 26 август 1998 г. Агенцията разполага с пет офиса по Южното Черноморие в градовете Бургас, Поморие, Несебър и Царево.Ние не сме от агресивните компании, които се стремят към бързо разрастване, без оглед на качеството на услугата, която предлагат. Не сме и от съвременните търговци, които разчитат „опаковката“ да ги продаде. Не сме и от агенциите, които се стремят непрекъснато да въвеждат нови технологии, като средство за справяне със стари проблеми.Нашата мисия е да осигуряваме сигурни, навременни и обмислени трансакции за своите клиенти.
ПРОФЕСИОНАЛНА УСЛУГА ЗА ВСЕКИ КЛИЕНТ, УТВЪРЖДАВАНЕ НА ДОБРИ ПАЗАРНИ ПРАКТИКИ, СЪЗДАВАНЕ НА ЦЕННОСТИ СРЕД СЛУЖИТЕЛИТЕ
Кариера в компанията В един организъм всяка клетка е от значение. В "Явлена" знаем това и внимателно подбираме хората, с които работим, защото заедно градим общото си бъдеще. Намираме подходящото за всеки служител място, където той да разгърне пълния си потенциал, да научава нови неща и да се развива. Имаме установена политика за повишаване квалификацията на служителите си и провеждаме множество тренинги и семинари. Обичаме да се забавляваме и знаем колко е важно доброто настроение и духа в офиса, затова се стремим да го подхранваме с редовна доза изненади. Това, което ни прави истински добри е ноу-хау за пазара, на който работим и желанието ни да вървим нагоре и да се променяме. Ако сте иновативни, обичате да общувате и сте мотивирани да постигате високи резултати, очакваме ви в нашия екип.ЗА НАС СА ВАЖНИ ХОРАТА, С КОИТО РАБОТИМ.ИСКАМЕ ДА ВЪРВИМ ЗАЕДНО НАПРЕД!

Визитна картичка

ЯВЛЕНА е сред водещите агенции за недвижими имоти в страната. Работата ни покрива всички сегменти на пазара на недвижими имоти, разполагаме с дългогодишен опит и осигуряваме на своите клиенти пълната гама от професионални услуги.

Служители:26
Офиси в България:Бургас, Поморие, Несебър и Царево
Година на основаване:1998

Придобивки

Служебен компютър
Служебен телефон с неограничени минути и интернет
Служебен автомобил и шофьор
Гъвкаво работно време
Удобна локация
Партита и тиймбилдинг
Фирмено обучение

Галерия

Контакти

Адрес

гр.Бургас, ул. 'Александровска' 137

Телефон

056/878008

Уебсайт

https://www.yavlena.com/

Facebook

https://www.facebook.com/yavlenaburgas
Обяви по Email

Получавайте съобщения за нови обяви на Явлена - Бургас ООД