Какво?
Добавено в твоите Избрани обяви

Обяви за работа за ИТ - Разработка/поддръжка на хардуер

Добавено в Избрани
гр.София / 10 Май
Добавено в Избрани
от 1500 до 2000 лв. бруто
гр.София / 01 Юни
Добавено в Избрани
гр.Варна / 26 Май
Добавено в Избрани
гр.София / 22 Май
 
Добавено в Избрани
от 1200 до 2500 лв. бруто
гр.София / 02 Юни
 
Добавено в Избрани
от 1400 до 2000 лв. бруто
гр.Плевен / 01 Юни
 
Добавено в Избрани
от 1500 до 2000 лв. бруто
гр.Варна / 31 Май
 
Добавено в Избрани
от 3000 до 5000 лв. бруто
гр.София / 30 Май
 
Добавено в Избрани
от 3000 до 5000 лв. бруто
гр.Пловдив / 30 Май
 
Добавено в Избрани
от 5000 до 10000 лв. бруто
гр.София / 25 Май
 
Добавено в Избрани
от 6000 до 6500 лв. бруто
гр.София / 23 Май
 
Добавено в Избрани
от 2000 до 4000 лв. бруто
гр.София / 18 Май
 
Добавено в Избрани
от 700 до 1200 лв. бруто
гр.Разград / 17 Май
 
Добавено в Избрани
от 5000 до 10000 лв. бруто
гр.София / 16 Май
 
Добавено в Избрани
от 3000 до 3500 лв. бруто
гр.София / 16 Май
 
Добавено в Избрани
от 6000 до 9999 лв. бруто
гр.София / 16 Май
 
Добавено в Избрани
от 6500 до 8000 лв. бруто
гр.София / 16 Май
 
Добавено в Избрани
от 5000 до 5500 лв. бруто
гр.София / 16 Май
 
Добавено в Избрани
от 4800 до 5900 лв. бруто
гр.София / 16 Май

ИТ - Разработка/поддръжка на хардуер

Ако сте ИТ специалист и търсите работа в сферата, възможностите пред вас са повече от добри. Това е една от малкото области въобще, където търсенето сериозно превишава предлагането.

Независимо дали сте специализиран в компютърните мрежи или в кабелните системи, свободните позиции са достатъчно много, за да можете да изберете това, което ви удовлетворява най-много като естество и възнаграждение.

Напоследък определено сме свидетели на все по-ясна тенденция в посока дигитализация на бизнеса. Все повече сектори прехвърлят дейността си онлайн, а от там и работата на ИТ специалистите става все по-добре платена и търсена.

Пред тях се очертават все по-неограничени възможности за работа и реализация на фона на постоянно увеличаващи се заплати. Един поглед в Zaplata.bg е достатъчен за да се уверите, че възнаграждението в сферата не отстъпва на това в развитите западноевропейски държави.

Как Zaplata.bg помага в избора ни

В Zaplata.bg можете да видите всички свободни позиции за работа в ИТ сектора. Ще се запознаете с основните и минимални изисквания за работа с хардуер, както и ще добиете реална представа за това какви са възможностите, които браншът разкрива пред вас.

Ще какви са разликите в условията за работа на различните фирми и какви са всички плюсове и минуси. Ще се запознаете с особеностите на сектора отблизо и ще можете да вземете адекватно решение за кариерното си развитие.

Сред позициите, които ще намерите при нас са например:

  • специалист компютърни мрежи и системи.
  • технически секретар.
  • техник системи за сигурност.
  • и др.

Да преценим собствените си възможности

Zaplata.bg ще ви помогне да прецените собствените си възможности обективно и да се ориентирате на фона на конкуренцията. По този начин ще знаете какво да очаквате, а защо не и да направите себе си по-конкурентоспособни.

По този начин ще увеличите възможностите си да получите по-добро възнаграждение и ще сте по-удовлетворени от себе си. В сайта ни ще се запознаете с това колко и какъв опит се изисква, за да се позиционирате по-успешно на един от най-конкурентните пазари.

Обективната самооценка обаче не бива да се основава на самоподценяване, тъй като увереността в собствените ви качества също е основополагаща за развитието на добра кариера в сферата.

Разгледайте още:

Работни позиции в Белгия за строителство Специалисти предпечат работа Заплащане на шофьори на товарни автомобили

Препоръчани компании:

Полезни статии:

Важно умение за лидерство - умствена издръжливост
Често ли се сблъсквате със ситуации на работното място и у дома, където сте под натиск от околната среда или даден човек? Случва се и така: работата ви е критикувана със и без причина, вашите действия, ценностни и способности непрекъснато се обезценяват, вие като човек сте унижавани и т.н. Коя реакция е най-често проявяваната? Агресия, обида, безсилие пред обстоятелства, депресия и т.н. Как можете да реагирате различно? От гледна точка на психологията, терминът психическа издръжливост означава определена съпротива на човека срещу жизнения натиск. Психологически устойчивите хора не са емоционално въвлечени в ситуацията, следователно е по-лесно да се справят с извънредните ситуации на работното място, те се адаптират по-бързо към прекомерното внимание на обществото, по-лесно намират общ език със средата си. Най-важното е, че те запазват своята енергия и цялост на личността. Някой хора ежедневно са подложени на натиск от страна на шефа, колегите, роднините, а други са значими хора, свикват / адаптира се към този натиск и спират да реагира на него. Това важно умение не възниква у всички, а в малък брой от мнозинството. Какво да правим останалите? Добрата новина - менталната издръжливост може да се тренира. Способността на хората да се контролират/да издържат на удара (изберете метафората, която повече ви допада) и да не се поддават на провокациите на онези, които ги притискат, е състояние за поддържане на психическото здраве в продължение на много години. Там, където манипулацията се контролира - започва издръжливостта. Най-важното житейско умение за офиса и дома.
Публикувано от: Zaplata.bg
Още »
Рестартиране на кариера? Време за размисли
„Познайте сам себе си.” Платон Решихте да промените коренно дейността си, „пораснахте и надраснахте“ съществуващата си позиция, имате желание да реализирате хобито си ... Откъде да започнем? Погледнете по-отблизо себе си, внимателно слушайте гласа на интуицията си, не забравяйте за вашите желания или мечти - заемете се със самопознанието. И точно след подобно предложение, Клиентът, който беше дошъл на консултацията с цел да промени съществуващата траектория на кариерата си, каза: „Не съм склонен/на към рефлексии. Искам да обсъдим новите възможности и да предприемем действия“. Или самият той предлага начини да проучи ситуацията си: „Нека направим одит на моите таланти. Дайте някакъв вид тест или въпросник за кариерно ориентиране. ' Приятели, Гугъл ще помогне. Това не е за мен. Има въпросници, има тестове. НО! Работя с вашата индивидуалност, с уникалността на вашата личност, така че без да познавате себе си, не мога да пристъпя към истинската ви цел. И преди да зададете важните въпроси за изграждането на план за преминаване към новата Ви кариера, предлагам да разгледате следните теми: вашите интереси днес; какви ценности са важни за вас; вашите таланти; каква работна среда искате да имате; какво е състоянието на кариерата Ви днес. Тези въпроси ще ви насочат към вашите цели. Примерите за успешно рестартиране на кариерата ще започнат именно с тези размисли.
Публикувано от: Zaplata.bg
Още »
Обяви по Email

След натискането на бутона "Абонирай ме", ще Ви изпращаме новите обяви по този филтър на посочения email и ще запазим филтъра в меню "Моите обяви по филтър", откъдето може да го редактирате или изтриете по-късно.