Добавено в твоите Избрани обяви

ХЕПИ ЕАД

Разглеждания: 39 538
ХЕПИ ЕАД

За компанията

Happy Bar & Grill” е най-голямата верига ресторанти на Балканския полуостров.
За 27 години притежава 31 обекта в България, три в Барселона, един в Лондон, Великобритания. Компанията има над 3 000 служители и над 11 000 клиенти на ден посещения.

Българската компания работи с американски стандарти и е доказала на всеки служител в нея своята сигурност и лоялност. Ръководството на „Happy Bar & Grill” се старае да развива компанията и всеки наш служител да е част от този процес.


Нашите ценности са: „Усмивка, грижа, уважение”.

Усмивката е същността на нашата корпоративна култура. С нея посрещаме гостите в ресторантите, чрез нея изграждаме добри отношения в екип.
Грижа полагаме както за нашите гости, като им предлагаме високо ниво на обслужване в комбинация с висококачествена храна, така и като се отнасяме лоялно един към друг в ежедневната си екипна работа.
Уважението е основата на всяка конструктивна комуникация. Ние се отнасяме един към друг с уважение. Ние сме толерантни към различните.
Приятелската атмосфера, въвеждащото обучение, множеството мотивационни програми и винаги навременното заплащане привличат повече от три хиляди служители към нашето голямо „Хепи семейство”.

Визитна картичка

Верига ресторанти „Happy Bar & Grill” съчетават американския опит в ресторантския мениджмънт, българските предпочитания към вкуса на храната, уютната атмосфера и перфектно обслужване.

Служители в България: 3500
Градове в България:София, Пловдив, Варна, Бургас, Русе и Сандански
В България от:1994
Държави/градове извън България:Барселона, Испания
Година на основаване:1994

Галерия

Видео

Контакти

Телефон

0886101048

Уебсайт

http://www.happy.bg/

Facebook

https://www.facebook.com/pg/HappyBarAndGrill/about/?ref=page_internal

Обяви за работа в ХЕПИ ЕАД (1)

Добавено в Избрани
Помощник Готвач / Шпикер - МОЖЕ И БЕЗ ОПИТ
гр.София / 27 Ноември
Обяви по Email

Получавайте съобщения за нови обяви на ХЕПИ ЕАД