Добавено в твоите Избрани обяви

Фортекс Нутрасютикалс ООД

Разглеждания: 8 503

За компанията

НИЕ СМЕ ФОРТЕКСФортекс Нутрасютикалс е в списъка на водещите компании, произвеждащи хранителни добавки и здравна козметика в България.
Фирмата предлага природни продукти с контролирано и гарантирано качество, на цени, съобразени с възможностите на българските потребители. Целта на екипа е да продължава да представя на българския пазар иновативни решения и да развива портфолиото си така, че да отговаря на все по-високите изисквания на клиентите, като се запази традиционното качество.
От 2011 година Фортекс Нутрасютикалс разполага със собствена производствена и лабораторна база в София.

Мисия
Фортекс Нутрасютикалс е изцяло българска фирма, фокусирана върху здравето на хората.
Политиката за развитие на хранителните добавки и здравната козметика на фирмата е базирана на доказани научни достижения в диетиката и фармацията. Фортекс Нутрасютикалс фокусира дейността си върху природните вещества и тяхната биологически максимална съвместимост с човешкия организъм. Подходът, който се използва за създаването на всеки продукт е новаторски и с максимален ефект за крайния потребител.
Нашатa цел е да допринесем за повишаването на здравната култура за профилактика, превенция и терапия с ефективни природни екстракти без странични действия.

Екип
Подходът към хората започва от екипа. Той е съставен изцяло от млади хора с магистърски степени в областта на фармацията, маркетинга, инженерните науки.
Изградена е система за обучение, която включва два учебни цикъла всяка година.
Екипът е винаги на разположение на всички лекари, фармацевти и клиенти за допълнителна информация и методическа помощ, засягаща ефективността и безопасността на продуктите на фирмата.

Партньори
Продуктите на Фортекс Нутрасютикалс са налични във всички добри аптеки в страната.
Фирмата има медицински и търговски представители, които са на разположение на фармацевти, лекари и медицински специалисти.

Продуктите на Фортекс Нутрасютикалс се изнасят в Азербайджан, Виетнам, Грузия, Гърция, Естония, Ирак, Казахстан, Катар, Кипър, Киргизия, Корея, Латвия, Литва, Ливан, Македония, Монголия, Норвегия, Русия, Словения, Судан, Сърбия, Таджикистан, Украйна, Унгария, Швейцария.

Сертификати
Фортекс Нутрасютикалс работи по най-високите стандарти за качество на крайния продукт и при пълна проследяемост на всяко едно от веществата, които се използват в производствения цикъл.

Фирмата има сертификати за регистрация на Интегрирана система за управление на качеството и безопасността на хранителните продукти, в съответствие с ISO 9001:2008, ISO 22000:2005 и HACCP в съответствие с правилата и изискванията на международния стандарт ISO:IEC 17021:2011, правилата за сертификация на Intertek и под акредитацията на Службата по акредитация на Великобритания (UKAS).

Контакти

Уебсайт

http://fortex.bg/

Facebook

https://www.facebook.com/Fortex.bg/
Обяви по Email

Получавайте съобщения за нови обяви на Фортекс Нутрасютикалс ООД