Добавено в твоите Избрани обяви

ФАЙЪР ЕНД СЕЙФТИ МЕНИДЖМЪНТ ЕООД

Разглеждания: 380

За компанията

Дейността на „Файър & Сейфти Мениджмънт”ЕООД е основно насочена в изработването на проекти по част „Пожарна безопасност”, „План за безопасност и здраве”, „План за управление на строителните отпадъци” и "ВиК както и предоставяне на услуги по одобряването им от съответните държавни и общински органи и експлоатационни дружества.

Специализацията на „Файър & Сейфти Мениджмънт” ЕООД е в намиране на оптимални инженерни решения, постигащи баланс между себестойността на инвестицията за пожарна безопасност и защитата на здравето и живота на хората, материалните ценности и околната среда.

Клиентите на „Файър & Сейфти Мениджмънт” ЕООД са основно архитектурни и инженерни проектантски бюра, строителни и проджект мениджърски компании, както и вносители и производители на продукти и системи за пожарна безопасност.

Визитна картичка

„Файър & Сейфти Мениджмънт”ЕООД е високо специализирана в изработването на проекти по част „Пожарна безопасност”, „План за безопасност и здраве”, „План за управление на строителните отпадъци” и "ВиК както и дейности по одобряването им.

Служители в България: 5
Градове в България:София, Смолян
Година на основаване:2017

Контакти

Уебсайт

http://www.fsm.bg
Обяви по Email

Получавайте съобщения за нови обяви на ФАЙЪР ЕНД СЕЙФТИ МЕНИДЖМЪНТ ЕООД