Добавено в твоите Избрани обяви

ЕВРОПЪТ 2000 АД

Разглеждания: 20 561

За компанията

Ние правим нещата възможни

Основана през 2005 година „Европът-2000“ АД е една от водещите български компании на пазара на куриерските услуги в България. За 10 години от съществуването си, компанията успя да предложи на своите клиенти и възможност за изпращане и получаване на пратки до балканския регион, Европа и света.

Фирмата е специализирана в доставката документни и малки колетни пратки, палетизирани товари и карго експрес, на непалетизирани товари в големите килограми.

Човешкият капитал и неговото непрестанно усъвършенстване играят най-съществена роля за икономическия растеж в наши дни. Неслучайно учението през целия живот и създаването на конкурентноспособна икономика, базирана на знанието, са в основата на ревизираната Лисабонска стратегия на Европейския съюз.

Нашата компания изповядва в пълна степен тези схващания и се стреми да предоставя на служителите си адекватна работна среда, възможности за обучение и изява. Ние напълно осъзнаваме, че най-важната предпоставка за предоставяне на качествено обслужване на клиентите е непрестанното инвестиране с цел повишаване на знанията и уменията на служителите ни.

Защо да избера да работя в „Европът“:
  • „Европът“ е национална компания с представителство на територията на цялата страна;
  • Екипът на „Европът“ е съставен от енергични служители с познания в най-различни сфери;
  • В компанията се стимулира инициативността, а динамиката на средата предоставя множество възможности за изява;
  • „Европът“ се стреми да развива служителите си посредством инвестиции в обучението и кандидатстване с проекти пред различни фондове, вкл. структурните фондове на Европейския съюз.

Контакти

Телефон

0800 11 818

Уебсайт

https://www.evropat.bg/

Facebook

https://www.facebook.com/evropat
Обяви по Email

Получавайте съобщения за нови обяви на ЕВРОПЪТ 2000 АД