Добавено в твоите Избрани обяви

ЕВРОГРУП - 33 ЕООД

Разглеждания: 909

За компанията

“ЕВРОГРУП-33” ЕООД е инженерингова и търговска фирма основана през 2004г. с основен предмет на дейност в областта на автономните електрозахранвания, предлагаща комплексни решения за стационарни и мобилни, надеждно защитени системи с широк спектър от приложения.

“ЕВРОГРУП – 33” ЕООД предлага високо-технологични продукти на водещи производители, прилагащи стандарти за качество и одобрения за работа като ISO 9000, 9001, IEC, VdS, TUV, EC, UL и др. - гаранция за високото качество на изделията. “ЕВРОГРУП – 33” ЕООД предоставя на клиентите си пълния инженеринг на фирмите производители и разполага с обучени специалисти, които решават на високо професионално ниво широк кръг от въпроси по осигуряването на надеждно и защитено електрозахранване за нуждите на разнородни потребители на електрическа енергия. “ЕВРОГРУП – 33” ЕООД извършва широка гама от дейности и услуги по предпроектна консултация, избор на необходимото оборудване, доставка, инсталиране, гаранционен и следгаранционен сервиз на инсталираните системи.

Продуктовата ни листа включва пълна гама захранващи устройства – стационарни, специализирани и с общо предназначение, като дизел генератори и зарядни устройства, инвертори, UPS устройства,  захранвания с акумулаторни батерии от различни електрохимични източници, както и комплексни системи за захранване и защита на консуматорите. Предлагаме оловно-киселинни, никел-кадмиеви, капсуловани и отворен тип акумулаторни батерии, както и портативни и мобилни пакети от литиеви, никел-металхидридни, сребърно-цинкови, цинково-въздушни и други акумулаторни батерии. Тяхното високо качество е гаранция за надеждност и икономичност на предлаганите решения в дългосрочен план, при ниско ниво на съотношението цена/експлоатационен живот.


Контакти

Адрес

Пловдив 4003, бул. / Виж на картата

Телефон

032 664 311

Уебсайт

http://eurogroup-33.com
Обяви по Email

Получавайте съобщения за нови обяви на ЕВРОГРУП - 33 ЕООД

Пловдив 4003, бул.