Добавено в твоите Избрани обяви

ЕНДОРФИН ООД

Разглеждания: 82

За компанията

Ендорфин Геймс е българска компания, специализирана в създаването и подръжка на escape room и други логически игри на живо. Основана през 2016 година и базирана в София, компанията бързо се утвърждава като създател на едни от най-добрите игри в София.

Основната дейност на Ендорфин Геймс включва създаването на разнообразни логически игри, които се отличават със завладяващ дизайн, интересен геймплей и високотехнологични загадки. Компанията използва както най-новите технологии, така и ретро декори за да предложи на играчите вълнуващо и ангажиращо изживяване.

Ендорфин Геймс се гордее с портфолиото от игри, включващо заглавия като "Blue Lab", "Vitosha Forest Quest", "Древен Египет" и "Стаята на хакера". Всяка игра е проектирана с внимание към детайлите и се стреми да предложи уникално изживяване за играчите, като комбинира атрактивни тематики с различни механизми и декор.

Компанията също така поставя силен акцент върху сигурността и справедливостта в игрите си. Всички продукти на Ендорфин Геймс преминават през строг процес на тестване и сертификация, за да се гарантира, че отговарят на международните стандарти и регулации.

В заключение, Ендорфин Геймс е символ на добре проведено свободно време и качество в света на игрите на живо, като се стреми да продължи да води индустрията с нови и интересни предложения за своите клиенти и партньори.

Галерия

Контакти

Телефон

0883783383

Уебсайт

https://endorphingames.bg/bg

Facebook

https://www.facebook.com/endorphingames.bg/
Обяви по Email

Получавайте съобщения за нови обяви на ЕНДОРФИН ООД