Добавено в твоите Избрани обяви

Емвеко АД

Разглеждания: 5 887

За компанията

“ЕМВЕКО” AД e създадена през 1993г. като една от първите частни фирми в сферата на оборудването за автосеривизи и автомивки. За изминаля период тя се утвърди като един от лидерите на този пазар. Последните няколко години „ЕМВЕКО“ АД разшири обхвата на своята дейност, като в момента предлага богата гама от оборудване за производствени, индустриални и ремонтно-поддържащи предприятия, както и за фирми в селскостопанския сектор.
 Фирмата разполага със собствен офис с магазин в гр. София, офис с магазин в гр. Варна, офис с магазин в гр. Бургас, централен склад в гр. София.
“ЕМВЕКО” АД е директен вносител на продукцията на над 45 водещи фирми производители от Италия, Германия, САЩ и Англия, което дава възможност на дружеството да задоволява изискванията на клиентите си. Сред най-реномираните производители, представлявани от “ЕМВЕКО”АД в България са ATLAS COPCO, FIAC, MICHELIN, USAG, HUNTER, ELEKTRON-BREMEN, BLITZ-ROTARY, STERTIL KONI, DECA, RAASM, BERCO, STAHLWILLE, OMCN, RAVAGLIOLI, J.A.Becker и др.

Контакти

Адрес

www.emveco.bg / Виж на картата

Телефон

028134057

Уебсайт

http://www.emveco.bg

Обяви за работа в Емвеко АД (2)

Добавено в Избрани
Сервизен работник
от 1500 до 2500 лв.
гр.София / 27 Май
Добавено в Избрани
СКЛАДОВ РАБОТНИК - в склад за автосервизно оборудване
от 1500 до 2000 лв.
гр.София / 27 Май
Обяви по Email

Получавайте съобщения за нови обяви на Емвеко АД

www.emveco.bg