Добавено в твоите Избрани обяви

Дженералком ЕООД

Разглеждания: 70
Дженералком ЕООД

За компанията

ДЖЕНЕРАЛКОМ е част от групата УНИ КОМЕРС с основна дейност в областта на недвижимите имоти, както и инвестиции в различни отрасли на икономиката и строителството.
Групата полага началото си през 1996г. и е от старите, утвърдени, добре работещи и бързо развиващи се компании в областта на недвижимите имоти със стандарт на работа и традиции назад във времето. Нарастващият авторитет на “Уни комерс” е резултат от дългогодишния опит и задълбоченото познаване на пазара в съчетание с високо качество на предлаганите услуги. Сред клиентите на агенцията са множество чуждестранни компании с интереси на територията на Република България.  В агенцията работят мотивирани висококвалифицирани служители, които се придържат към основния приоритет на компанията – ориентация към интересите на клиента и професионално обслужване на високо ниво. “Уни комерс” разполага с постоянен екип, както и с асоциирана група консултанти – икономисти, юристи, архитекти и други специалисти, които сътрудничат в изпълнението на фирмената мисия. Освен собствените офиси, към групата на агенцията има още изградени такива на база на постоянно развиваща се франчайзингова мрежа изградена по специално разработена програма.
Предлагаме следните услуги на нашите клиенти:
Покупко-продажби на недвижими имоти
Отдаване на недвижими имоти под наем
Управление на имоти
Консултации и инвестиции в недвижими имоти
Изготвяне на инвестиционни проекти и бизнес планове
Правно обслужване и правен анализ на документите за собственост на недвижими имоти
Проектиране и изготвяне на пълен пакет строителни книжа и документи;
Посредничество при покупко-продажба и наем на специфични бизнес имоти – туристически обекти, хотели, офисни и производствени сгради, парцели за строителство, финансови институции, медии и други, като събира информация и предоставя оферти по заявка на клиенти.
С широкия диапазон на дейността си, компанията покрива всички сегменти на пазара на недвижими имоти и осигурява на своите клиенти пълната гама от услуги в тази област.

Контакти

Адрес

София, р-н Триадица, бул. Витоша, 90 / Виж на картата
Обяви по Email

Получавайте съобщения за нови обяви на Дженералком ЕООД

София, р-н Триадица, бул. Витоша, 90