Добавено в твоите Избрани обяви

ДЖЕНЕРЪЛ ГРУП ЕООД

Разглеждания: 1 132
ДЖЕНЕРЪЛ ГРУП ЕООД

За компанията

ДЖЕНЕРЪЛ ГРУП ЕООД е развиваща се компания в сферата на хранителните добавки и спортните аксесоари. Собственик е на редица онлайн магазини, физически магазини, спортни портали и други провокативни брандове и други.

За 10 години ние се изградихме като лидер в България на пазара за хранителни добавки, фитнес аксесоари, био и зелени храни, фитнес уреди и други. Младият ни екип доказва безкомпромисното си професионално отношение с над 100 000 потребители всеки месец . Постигаме всяка цел, която си поставим и не обичаме бездействието!

От началото на 2016 Дженеръл Груп ЕООД е собственик на най-новата бутикова пекарна за хляб с квас и други био изделия- Furna, намираща се на бул. Стефан Стамболов №3. Здравословният начин на живот винаги е бил наша цел, като разширяването на бизнес модела ни към производство на био храни към краен клиент е въз основа на години опит с най-добрите специалсти в сферата на храненето, спорта и суплементацията.

Контакти

Адрес

София, кв. Витоша, ул. Могилата 10 / Виж на картата

Телефон

+359 888177771

Уебсайт

https://www.general-group.eu

Facebook

https://www.facebook.com/fitness1bg

Политика за поверителност

Описание: Развитието на кариерата на нашите служители не е важно само за тях, но и за цялостната дейност на компанията. Когато инвестираме в уменията и потенциала на нашите служители, това допринася за редица положителни ефекти за компанията като цяло. Мотивирани и развити служители са по-продуктивни и ефективни в работата си, което може да повиши общата производителност на организацията. Освен това, обучените служители са по-способни да поемат по-големи отговорности и да допринесат за иновациите и растежа на компанията. Затова, акцентът върху кариерното развитие в Дженеръл Груп ЕООД е от ключово значение за успешното функциониране и развитие на компанията ни. Нашите ценности:1. Интегритет - Действаме с честност, прозрачност и етично поведение във всички аспекти на нашите бизнес операции.2. Фокус върху клиента - Нашата цел е не просто да вземем парите от клиентите си, а да изпитаме удовлетворение, помагайки в избора и консумацията на сигурен и надежден, изпитан продукт.3. Иновации - Приемаме креативността и напредъка, търсейки иновативни решения на предизвикателствата пред нас, движейки се с индустриалните тенденции.4. Отборна работа - Създаваме среда за сътрудничество и подкрепа, ценейки отборната работа и насърчавайки различните гледни точки.5. Приспособяемост - Приветстваме промените и бързо се адаптираме към нови обстоятелства, оставайки гъвкави и податливи в постоянно променящия се бизнес пейзаж.6. Перфекционизъм - Преследваме отличие във всичко, което правим, стремейки се към най-високите стандарти за качество, производителност и професионализъм.

Обяви за работа в ДЖЕНЕРЪЛ ГРУП ЕООД (2)

Добавено в Избрани
Регионален представител - аптечна мрежа София
гр.София / 16 Юли
Добавено в Избрани
Регионален представител - аптечна мрежа гр. Бургас и гр. Варна
гр.Бургас / 16 Юли
Обяви по Email

Получавайте съобщения за нови обяви на ДЖЕНЕРЪЛ ГРУП ЕООД

София, кв. Витоша, ул. Могилата 10