Добавено в твоите Избрани обяви

Изпълнител ДДД дейности (дезинфектор) - като основна или втора работа

В Хлебарките.БГ си търсим колега, който да се включи в дейността по борба с вредители. Позицията е подходяща както за хора без никакъв опит, така и за експерти в дейността.

В какво се състои работата?

Работата ни е динамична и интересна. Състои се в посещение на жилища и търговски обекти за извършване на обработки срещу хлебарки, мравки, бълхи, дървеници, мухи, гризачи и други неприятели. Всички обработки се извършват с осигурена качествена екипировка, така че да гарантираме пълната безопасност за здравето ти. Работата ни също така е свързана и с доста шофиране. Най-често в града, но нерядко работният график ни насочва и към интересни по-малки населени места в много широк радиус около София, включително и в курорти. Това всъщност прави работата още по-интересна особено ако обичаш да шофираш и да посещаваш нови кътчета в България. Винаги измежду адресите остава време за обяд или кратка разходка из градчето, в което си днес.

Какъв е работният график?

4-дневна работна седмица! Да, работи се само 4 дни в седмицата по 10 часа всеки. Тъй като не всички работи дни са пълни често ще работиш дори по-малко часове. Ние никога не гоним определени часове дневна норма, така че в случай, че си свършил възложената работа по-рано си свободен да се прибереш вкъщи. Работата е напълно подходяща и за студенти. По отношение на отпуските - няма проблем! Дори в силно активния летен сезон ще намерим възможност да те пуснем за някое друго море. Зимата от своя страна работата е значително по-малко, така че ще имаш повече свободно време.

В случай че кандидатстваш при нас като втора работа, то тогава графикът е абсолютно либерален и можеш сам да решиш в кои дни и часове да работиш. Там заплащането е въз основа на заетостта.

Заплащане и бонуси?

Заплащането е изцяло обвързано със свършената работа. Заплатата ти никога няма да бъде по-малка от 1,100лв чисто, като към нея има и процент от оборота, а също така и бонуси за привлечени клиенти и добре свършена работа. Тъй като сме нова и малка компания със сигурност в първите месеци работата ще бъде малко, но минимумът от 1,100лв е гарантиран. В един добре натоварен работен месец заплатата ти може да достигне до около 2,500лв.

Какви са изискванията за кандидатстване?

Първото нещо на което държим е усмивката и отношението към клиента. Тези неща са изключително важни за нас! Формалните изисквания иначе са следните:
- Завършено минимум средно образование;
- Шофьорска книжка категория Б с добри шофьорски умения;
- Владеене на поне малко английски език (не е задължително, но ще се счита за предимство);
- Желание за работа на ненормирано работно време (графика определяш сам).
Кандидатите, които имат сертификат за преминат курс за "изпълнител ДДД" ще се разглеждат с предимство. В случай, че не си карал курса и те изберем - ние ще те запишем и ще покрием всички разходи по него. Това обаче може да забави встъпването ти в длъжност, тъй като курса се провежда едва няколко пъти годишно, а без него няма да можеш да извършваш ДДД дейности - така е по закон.

Какво предлагаме в замяна на твоя труд?

Както казахме по-горе много държим на усмивката и доброто отношение. Това е гарантирано и от наша страна. Ако трябва да обобщим предимствата от работата при нас, то можем да ги изредим така:
- Възможност за кариерно развитие като експерт;
- Свобода при изготвяне на работния график и отсъствия от работа;
- Висок процент от оборота при по-натоварен график (но никога повече от 160 часа месечно);
- Бонуси.

Тагове:
14 Март 202367
Изпълнител ДДД дейности (дезинфектор) - като основна или втора работа ХЛЕБАРКИТЕ БГ ООД
ХЛЕБАРКИТЕ БГ ООД
Основавана 2020
Получавай новите обяви на имейл
Обяви по Email

Получавайте съобщения за нови обяви на ХЛЕБАРКИТЕ БГ ООД

Докладвай за проблем
Изпълнител ДДД дейности (дезинфектор) - като основна или втора работа
ХЛЕБАРКИТЕ БГ ООД

Препишете кода от картинката: