Търсене  
Търсите работа?
Търговец
МАКСКАР-БГ ООД
гр.София

Дигиталното пространство днес се превръща в по-реално, отколкото това, което действително ни заобикаля. Прекарваме все повече време в мрежата, с което си създаваме една алтернативна реалност.

По тази причина не е изненадващо, че се отдава все по-голямо значение именно на професиите, които са насочени към оформяне на тази алтернативна реалност. Все пак нарастват изискванията за моделиране на този дигитален свят, който вече е навсякъде около нас.

Какво представлява работата на един графичен дизайнер

Работата на един графичен дизайнер е многостранна и далеч не се ограничава само в необходимостта от наличие на усет към дизайна. Тук се търсят куп качества, сред които и криейтив талант.

Независимо дали става дума за видео обработка, за изработка на уебсайт или нещо друго, днес работата на графичните дизайнери и ux дизайнерите все повече доминира уеб пространството.

Какви длъжности можем да открием в тази сфера

В тази сфера можете да намерите много по-голямо разнообразие от предложения, отколкото можете да си представите. Предлагат се всевъзможни длъжности, при които дизайнът на даден продукт е от голямо значение.

Независимо дали става въпрос за създаване на уеб сайтове, облекла или пък за печатни издания, много често естетически издържаният резултат е от първостепенна важност. Това може да определи успеха или провала на даден бизнес. Сред длъжностите ще  намерите:

Какви умения е нужно да имаме

Областта на криейтив дизайна привлича с това, че тук служителите получават доста привлекателни заплати, но има и една особеност. Става дума за това, че тук наличието на диплома и умения далеч не са достатъчно.

За повечето професии, познанието е достатъчно условие за практикуване. Тук обаче се обръща много голямо внимание на това, че заетите трябва да притежават и талант, изразяващ се във въображение и определен тип усет.  

Как Zaplata.bg помага в избора ни

Zaplata.bg е мястото с най-голям брой обяви за работа в България. Тук можете да намерите позиции във всяка сфера, включително и в този по-специфичен сектор. Ако проявявате интерес към дадена позиция, можете да се свържете с фирмата.

Най-хубавото тук е, че при желание от ваша страна, имате възможност да се свържете с потенциален работодател. Ако и отсрещната страна прояви интерес, ще имате шанс да се организирате заедно бъдещо интервю.