Катeгории
Всички Авиация и летища Автомобили, Автосервизи, Бензиностанции Административни дейности Архитектура, Строителство и Градоустройство Банково дело и Финанси Бизнес, Консултантски услуги Военна дейност Детегледачки и Домашни помощници Дизайн, Криейтив, Видео и Анимация Държавна администрация Енергетика Застрахователна дейност Здравеопазване (Медицински работници) Изкуство, Развлечение, Промоции Инженерни дейности Контакт центрове (Call Centers) Логистика, Спедиция Маркетинг, Реклама, PR Медии Морски и Речен Транспорт Научна и изследователска дейност Недвижими имоти Образование, Курсове Охрана Почистване и грижи за дома/офиса Право, Юридически услуги Преводи Производство Ремонт, Сервиз, Поддръжка Ресторанти, Заведения Салони за красота Селско и горско стопанство Спорт, Кинезитерапия, Рехабилитация Счетоводство, Одит Телекомуникации Туристически агенции Търговия, Продажби - (Продавачи и помощен персонал) Търговия, Продажби - (Управители и експерти) Фармация Хотели Човешки ресурси Шофьори и куриери Друго
Всички Авиация и летища Автомобили, Автосервизи, Бензиностанции Административни дейности Архитектура, Строителство и Градоустройство Банково дело и Финанси Бизнес, Консултантски услуги Военна дейност Детегледачки и Домашни помощници Дизайн, Криейтив, Видео и Анимация Държавна администрация Енергетика Застрахователна дейност Здравеопазване (Медицински работници) Изкуство, Развлечение, Промоции Инженерни дейности Контакт центрове (Call Centers) Логистика, Спедиция Маркетинг, Реклама, PR Медии Морски и Речен Транспорт Научна и изследователска дейност Недвижими имоти Образование, Курсове Охрана Почистване и грижи за дома/офиса Право, Юридически услуги Преводи Производство Ремонт, Сервиз, Поддръжка Ресторанти, Заведения Салони за красота Селско и горско стопанство Спорт, Кинезитерапия, Рехабилитация Счетоводство, Одит Телекомуникации Туристически агенции Търговия, Продажби - (Продавачи и помощен персонал) Търговия, Продажби - (Управители и експерти) Фармация Хотели Човешки ресурси Шофьори и куриери Друго AI/ML Engineer, Data scientist Cloud Computing Specialist/Engineer Customer Support DBA, Big Data Engineer Desktop Developer Embedded Engineer ERP, CRM Developer Game Developer IT Recruitment / HR / Office Manager IT Sales/Marketing Specialist IT Senior Management, Team Lead IT Trainer/Instructor Mobile Application Developer Network Engineer, Sybercecurity Specialist Project Manager, Business Analyst Quality Assurance/Testing Engineer SEO System Administrator, DevOps Technical Support Technical Writer/Documentation Specialist UI/UX Designer, Arts Web Developer ИТ - Разработка/поддръжка на софтуер ИТ - Разработка/поддръжка на хардуер
Добавено в твоите Избрани обяви
Търсите работа?
Call Center Agent without experience
Аурора Сълюшън ЕООД
гр.София

Обяви за Работа за Детегледачки и Домашни помощници

Добавено в Избрани
от 1675 до 1675 лв. бруто
гр.София / 21 Юни
Добавено в Избрани
от 1500 до 1800 лв. бруто
гр.Костинброд / 19 Юни
Добавено в Избрани
от 2000 до 2200 лв. бруто
гр.София / 22 Юни
Добавено в Избрани
от 2200 до 2400 лв. бруто
гр.Пловдив / 21 Юни
Добавено в Избрани
от 1900 до 2300 лв. бруто
гр.София / 20 Юни
Добавено в Избрани
от 1800 до 2500 лв. бруто
гр.София / 20 Юни
Добавено в Избрани
от 1600 до 1600 лв. бруто
гр.София / 19 Юни
Добавено в Избрани
от 240 до 240 лв. бруто
гр.София / 19 Юни
Добавено в Избрани
от 1700 до 1800 лв. бруто
гр.София / 19 Юни
Добавено в Избрани
от 4000 до 4500 лв. бруто
гр.София / 19 Юни
Добавено в Избрани
от 2500 до 2600 лв. бруто
гр.София / 19 Юни
Добавено в Избрани
от 3000 до 3300 лв. бруто
гр.София / 18 Юни
Добавено в Избрани
от 2200 до 2200 лв. бруто
гр.София / 17 Юни
Добавено в Избрани
от 3000 до 3200 лв. бруто
гр.София / 17 Юни
Добавено в Избрани
от 1400 до 1400 лв. бруто
гр.София / 11 Юни
Добавено в Избрани
от 1400 до 1700 лв. бруто
гр.София / 11 Юни
Добавено в Избрани
от 2000 до 2300 лв. бруто
гр.София / 07 Юни

Детегледачки и домашни помощници

Търсенето на детегледачки и домашни помощници през последните години е с тенденция към постоянно увеличаване. Ако до скоро това бяха професии, които основно се търсеха в западните страни, днес те все повече се превръщат в необходимост и в България.

С нарастване доходите на населението и с все по-голямата ангажираност на работното място, която го съпътства, все по-често се случва да нямаме възможност да се погрижим за близките си у дома.

Независимо дали става дума за възрастни хора (например родители в напреднала възраст) или пък за малки деца, които не са в състояние да се грижат за себе си, все повече работещи хора търсят решение в агенциите за домашни помощници и детегледачки.

Работа в сектора

Ако търсите временна или дългосрочна заетост в сектора, работата в тази област може да ви осигури много добри доходи на фона на гъвкаво работно време и възможност да организирате работния си ден по начин, който е възможно най-удобен за вас. Zaplata.bg ви дава огромен избор от работодатели, които ще се радват да се свържат с вас.

Както всеки друг тип работа, то и този има известни недостатъци. Ето и някои от тях:

  • липса на възможности за кариерно развитие на работното място
  • постоянна работа с клиенти, което изисква висока енергичност, умения за комуникация и търпение
  • и др.

Работата с хора винаги означава много отговорности и необходимост да се реагира на момента на различните особености на човека, който стои срещу вас във всеки отделен конкретен случай.

Как Zaplata.bg помага в избора ни

Zaplata.bg ви дава възможност да получите представа за наличните работни места в областта. Ще видите какво се търси и какво се предлага, както и ще можете да се запознаете отблизо с изискванията и критериите, които се отправят към служителите в този сектор.

Ще можете да се срещнете с работодатели и да се присъедините към агенции. Това е голямо предимство, тъй като ще можете да упражнявате професията си безопасно и под закрилата на фирмата, която ползва услугите ви.

Задълженията и изискванията към вас могат да варират в големи граници според агенцията, към която сте наети, както и според особеностите на отделното домакинство, което се възползва от услугите на агенцията.

Препоръчани компании:

Полезни статии:

Важно умение за лидерство - умствена издръжливост
Често ли се сблъсквате със ситуации на работното място и у дома, където сте под натиск от околната среда или даден човек? Случва се и така: работата ви е критикувана със и без причина, вашите действия, ценностни и способности непрекъснато се обезценяват, вие като човек сте унижавани и т.н. Коя реакция е най-често проявяваната? Агресия, обида, безсилие пред обстоятелства, депресия и т.н. Как можете да реагирате различно? От гледна точка на психологията, терминът психическа издръжливост означава определена съпротива на човека срещу жизнения натиск. Психологически устойчивите хора не са емоционално въвлечени в ситуацията, следователно е по-лесно да се справят с извънредните ситуации на работното място, те се адаптират по-бързо към прекомерното внимание на обществото, по-лесно намират общ език със средата си. Най-важното е, че те запазват своята енергия и цялост на личността. Някой хора ежедневно са подложени на натиск от страна на шефа, колегите, роднините, а други са значими хора, свикват / адаптира се към този натиск и спират да реагира на него. Това важно умение не възниква у всички, а в малък брой от мнозинството. Какво да правим останалите? Добрата новина - менталната издръжливост може да се тренира. Способността на хората да се контролират/да издържат на удара (изберете метафората, която повече ви допада) и да не се поддават на провокациите на онези, които ги притискат, е състояние за поддържане на психическото здраве в продължение на много години. Там, където манипулацията се контролира - започва издръжливостта. Най-важното житейско умение за офиса и дома.
Публикувано от: Zaplata.bg
Още »
Рестартиране на кариера? Време за размисли
„Познайте сам себе си.” Платон Решихте да промените коренно дейността си, „пораснахте и надраснахте“ съществуващата си позиция, имате желание да реализирате хобито си ... Откъде да започнем? Погледнете по-отблизо себе си, внимателно слушайте гласа на интуицията си, не забравяйте за вашите желания или мечти - заемете се със самопознанието. И точно след подобно предложение, Клиентът, който беше дошъл на консултацията с цел да промени съществуващата траектория на кариерата си, каза: „Не съм склонен/на към рефлексии. Искам да обсъдим новите възможности и да предприемем действия“. Или самият той предлага начини да проучи ситуацията си: „Нека направим одит на моите таланти. Дайте някакъв вид тест или въпросник за кариерно ориентиране. ' Приятели, Гугъл ще помогне. Това не е за мен. Има въпросници, има тестове. НО! Работя с вашата индивидуалност, с уникалността на вашата личност, така че без да познавате себе си, не мога да пристъпя към истинската ви цел. И преди да зададете важните въпроси за изграждането на план за преминаване към новата Ви кариера, предлагам да разгледате следните теми: вашите интереси днес; какви ценности са важни за вас; вашите таланти; каква работна среда искате да имате; какво е състоянието на кариерата Ви днес. Тези въпроси ще ви насочат към вашите цели. Примерите за успешно рестартиране на кариерата ще започнат именно с тези размисли.
Публикувано от: Zaplata.bg
Още »
Обяви по Email

След натискането на бутона "Абонирай ме", ще Ви изпращаме новите обяви по този филтър на посочения email и ще запазим филтъра в меню "Моите обяви по филтър", откъдето може да го редактирате или изтриете по-късно.