Добавено в твоите Избрани обяви

АНИМЕКСС ЕООД

Разглеждания: 742

За компанията

Фирма Анимекс започва своята дейност през 1993 година с основен предмет на дейност търговия с резервни части за селскостопанска техника.
Централният офис с търговска и сервизна база на фирмата се намира в град Стара Загора, кв. "Кольо Ганчев", ул. "Радост" № 1 Б. Другите търговски и сервизни бази са разположени в град Добрич, град Каблешково, град Велико Търново, град Силистра, град Монтана.
Днес АНИМЕКС е водеща фирма на българския пазар за търговия със селскостопанска техника от различни производители. Тя има богати финансови, интелектуални и материални активи.

Нашите представи за успех намират израз не само във финансовите параметри, в обема на продажбите и пазарния дял, но също и в обхвата и динамиката на растеж, в новите методи на управление, основано на бизнес етиката.
Екипът на АНИМЕКС се състои от специалисти във всички сфери на селското стопанство, които методично биват обучавани от експерти от цяла Европа и непрестанно упорстват и търсят по-добри решения, за да посрещнат предизвикателствата на развиващия се пазар. Тяхното творчество и професионални умения ни позволяват да предложим на българските фермери иновативна, производителна, прецизна и икономична техника. Това означава, според мисията на компанията ни, да постигнем най-важната си цел – Да удовлетворим потребностите на клиентите ни.

Нашата визия е: “Най добрият екип, предлагащ оптимални решения на българския фермер.”

 

Бизнес Ценностите ни са:

·         Цялостен фокус върху Клиента

·         Ние създаваме отлични възможности за нашите клиенти, като внимателно изслушваме техните нужди и надхвърляме техните очаквания.

·         Ние сме отзивчиви към нуждите на нашите служители, клиенти и партньори.

·         Ние поемаме отговорност за нашите действия и работим за изграждането на ценности, за да изградим и утвърдим репутацията си.

 

Екип:

·         Всички служители са от жизнено важно значение за успеха на компанията.

·         Предоставяме възможност, обучение и подкрепа за създаването на най-високо квалифицирани специалисти.

·         Ценим, уважаваме и сме ангажирани с нашите служители и тяхното развитие в компанията.

·         Окуражаваме творческото и иновативното мислене на нашите служители и се стремим към непрестанното им усъвършенстване.


Контакти

Адрес

Радост 1 Б6000, Стара Загора / Виж на картата

Телефон

042603118

Уебсайт

http://www.animex.bg
Обяви по Email

Получавайте съобщения за нови обяви на АНИМЕКСС ЕООД

Радост 1 Б6000, Стара Загора