Добавено в твоите Избрани обяви

Валентис България ООД

Разглеждания: 1 450

За компанията

VALENTIS е група от фармацевтични компании, които създават, произвеждат и активно предлагат на пазара иновативни фармацевтични препарати.

Постоянно създаваме и маркетираме продукти, които подобряват здравето и лекуват, без нежелани странични ефекти в естественото функциониране на човешкото тяло.

Всички продукти, които предлагаме на потребителите са избрани и проверени с голяма грижа и отговорност, и тяхната ефективност се основава на много задълбочени научни изследвания. Ние винаги полагаме специални грижи, за да гарантираме, че продуктите ни не са вредни за човешкото тяло или за околната среда.

Нашата цел е да се привлекат и задържат най-добрите специалисти. Постоянно сме в търсене на креативни хора, които не се страхуват от професионални предизвикателства. Хора, които да се наслаждават на възможността да се развиват и усъвършенстват, и които да са решени да реализират идеи.

Докато очакваме най-доброто от нашите служители, предлагаме не само чудесни условия на труд, но и възможността да работят в екип от професионалисти с атрактивни бъдещи перспективи.

Вярваме, че нашия екип е най-важният фактор в растежа на компанията и ключът към нашия успех.

Контакти

Адрес

София, ул. Царибродска 94 ет.3 ПК - 1309 / Виж на картата

Уебсайт

http://www.valentis.bg
Обяви по Email

Получавайте съобщения за нови обяви на Валентис България ООД

София, ул. Царибродска 94 ет.3 ПК - 1309