Добавено в твоите Избрани обяви

Планекс Инвест ООД

Разглеждания: 1 195

За компанията

„Планекс Инвест“ ООД е инвестиционно-консултантска компания. Фирмата е основана през 2004 г. с предмет на дейност: разработване на концепции за инвестиционни проекти, проектиране и строеж на жилищни, промишлени и обществени сгради и съоръжения, реализация на инвестиционни проекти в областта на недвижимите имоти, управление и поддръжка на сгради и индивидуални имоти. Специализирана е в изграждането и управлението на жилищни и ваканционни комплекси, офисни и търговски сгради.

„Планекс Инвест“ ООД предлага: цялостното управление на инвестиционни проекти, контрол върху проектирането и строителството, поддръжка на сгради, управление на собствеността. „Планекс Инвест“ ООД е сертифицирана по ISO 9001:2000.

Фирмата има офиси във Варна, София и Бургас.

Контакти

Телефон

052600936

Уебсайт

https://planexinvest.bg/

Политика за поверителност

Описание: Планекс Инвест ООД взима предпазни мерки съгласно Регламент (ЕС) 2016/679, включващи административни, технически и физически мерки, за да защити личната Ви информация от загуба, кражба и злоупотреба, както и от неоторизиран достъп, разкриване, промяна или унищожаване.Кандидатствайки по обявите публикувани от Планекс Инвест ООД, Вие изрично се съгласявате данните Ви да бъдат използвани за целите на кампанията по публикуваната обява, както и да се осъществява комуникация с Вас посредством посочените данни за контакт.Планекс Инвест ООД събира, обработва и съхранява Вашите лични данни по време на кампанията за подбор на персонал, след което те се унищожават.
Обяви по Email

Получавайте съобщения за нови обяви на Планекс Инвест ООД