Добавено в твоите Избрани обяви

ГРАНТ ТОРНТОН ООД

Разглеждания: 4 112

За компанията

Нашата цел е да участваме активно в развиващата се икономика.

Ние помагаме на нашите клиенти да реализират техните стремежи. Ние изграждаме силни връзки с клиентите си и им предлагаме новаторски решения, което помага на динамичните хора и организации да открият и оценят своята полза. Ние имаме значителен, непрекъснат растеж.

Ние в Грант Торнтон ООД вярваме, че непрестанното развитие в съответствие с очакванията и изискванията на нашите клиенти е от съществено значение за мястото, което заемаме заедно в динамиката на днешната икономическа среда. Грант Торнтон предлага на своите клиенти единен подход и методология и еднакво висок стандарт за качество на предлаганите услуги, с което се стреми да спазва приетите за кредо принципи на лоялност и професионализъм.


Кандидатствайки при нас:

Ние сравняваме уменията на всеки кандидат с изискванията към желаната позиция. За избраните кандидати се провеждат интервюта на български и на английски език с мениджъри и управляващия съдружник по време на които ще Ви предоставим възможност да задавате всички интересуващи Ви въпроси.

При нас ще придобиете разностранен опит, ще работите в динамична, приятна и приятелска атмосфера при отлични условия за работа, професионално обучение за бъдещото Ви развитие и необходимото внимание към личните ви интереси.


Галерия

Контакти

Адрес

София, бул. Черни връх №26 / Виж на картата

Телефон

029805500

Уебсайт

http://gtbulgaria.com/
Обяви по Email

Получавайте съобщения за нови обяви на ГРАНТ ТОРНТОН ООД

София, бул. Черни връх №26