Добавено в твоите Избрани обяви

ЕЛ АЙ ГРУП ЕООД

Разглеждания: 1 223
ЕЛ АЙ ГРУП ЕООД

За компанията

Вече пета година „Ресторантчето Зад Ъгъла” е сгушено в сърцето на квартал Белите брези, на ъгъла на улиците Дойран и Нишава.Това е местенце, където е все едно да се озовеш отново вкъщи, след като си излязъл от дома си. Местенце, където наред със специалитетите, се приготвя истинска храна за истински хора от истинския живот. Местенце с лично отношение – към обстановката, към продуктите, към храната, към менюто и към всеки посетител, прекрачил прага.
Няма как да не ни познаете! Уникално изрисувани витрини, уютна обстановка, качествени, истински, пресни и свежи продукти, разнообразни предложения от Европейската кухня, богато обедно меню.
А всеки ден от понеделник до петък, от обяд до вечер, на нашия кът с топли и студени витрини, може да намерите най-вкусната храна за офиса и за дома. Кухнята е домашна, засищаща и различна всеки ден. Приготвена от пресни, качествени и истински продукти и свежи зеленчуци, без изкуствени заместители, оцветители и подобрители. Сготвена за вас лично от готвачите на „Ресторантчето Зад Ъгъла”.

Галерия

Контакти

Адрес

гр.София ул.Нишава №38 Ресторантчето Зад Ъгъла / Виж на картата

Уебсайт

http://restorantchetozadagala.com
Обяви по Email

Получавайте съобщения за нови обяви на ЕЛ АЙ ГРУП ЕООД

гр.София ул.Нишава №38 Ресторантчето Зад Ъгъла