Добавено в твоите Избрани обяви

КРИСТЕРА-АГРО ЕООД

Разглеждания: 4 627

За компанията

Кристера Агро ЕООД е част от групата на Агрия Груп Холдинг АД. Развиваме дейността си в Североизточна България, като специализираме в областта на агропроизводството, търговията със зърнени и маслодайни култури, съхранение, преработка, логистика и възобновяема енергия.

Едно от основните ни направления е агробизнеса. Ръководени от своя дългогодишен опит, ние обработваме близо 200 000 дка земеделска земя, 50% от които собствена, в над 55 землища в областите Добрич, Варна, Шумен, Търговище, Разград и Русе.

Ние знаем, че любопитството отваря нови възможности, че добрите и смели идеи заслужават да се превърнат в реалност. Затова прилагаме гъвкави и иновативни решения в своята дейност, следвайки най-новите тенденции в земеделието. Резултатът е непрекъснат процес на развитие и постигане на все по-добри резултати.

Нашият екип се състои от устремени, любопитни и амбициозни хора. Ние сме двигателя на това да бъдем лидери. За нас кариерата не е просто работа, а стремеж да опитваме отново и отново, докато не постигнем това, което искаме.

Визитна картичка

Селско стопанство

Служители:300
Офиси в България:Североизточна България
Година на основаване:2000

Придобивки

Ваучери за храна
Фирмено обучение
Партита и тиймбилдинг

Галерия

Контакти

Уебсайт

https://www.agriabg.com/
Обяви по Email

Получавайте съобщения за нови обяви на КРИСТЕРА-АГРО ЕООД