Катeгории
Всички Авиация и летища Автомобили, Автосервизи, Бензиностанции Административни дейности Архитектура, Строителство и Градоустройство Банково дело и Финанси Бизнес, Консултантски услуги Военна дейност Детегледачки и Домашни помощници Дизайн, Криейтив, Видео и Анимация Държавна администрация Енергетика Застрахователна дейност Здравеопазване (Медицински работници) Изкуство, Развлечение, Промоции Инженерни дейности Контакт центрове (Call Centers) Логистика, Спедиция Маркетинг, Реклама, PR Медии Морски и Речен Транспорт Научна и изследователска дейност Недвижими имоти Образование, Курсове Охрана Почистване и грижи за дома/офиса Право, Юридически услуги Преводи Производство Ремонт, Сервиз, Поддръжка Ресторанти, Заведения Салони за красота Селско и горско стопанство Спорт, Кинезитерапия, Рехабилитация Счетоводство, Одит Телекомуникации Туристически агенции Търговия, Продажби - (Продавачи и помощен персонал) Търговия, Продажби - (Управители и експерти) Фармация Хотели Човешки ресурси Шофьори и куриери Друго
Всички Авиация и летища Автомобили, Автосервизи, Бензиностанции Административни дейности Архитектура, Строителство и Градоустройство Банково дело и Финанси Бизнес, Консултантски услуги Военна дейност Детегледачки и Домашни помощници Дизайн, Криейтив, Видео и Анимация Държавна администрация Енергетика Застрахователна дейност Здравеопазване (Медицински работници) Изкуство, Развлечение, Промоции Инженерни дейности Контакт центрове (Call Centers) Логистика, Спедиция Маркетинг, Реклама, PR Медии Морски и Речен Транспорт Научна и изследователска дейност Недвижими имоти Образование, Курсове Охрана Почистване и грижи за дома/офиса Право, Юридически услуги Преводи Производство Ремонт, Сервиз, Поддръжка Ресторанти, Заведения Салони за красота Селско и горско стопанство Спорт, Кинезитерапия, Рехабилитация Счетоводство, Одит Телекомуникации Туристически агенции Търговия, Продажби - (Продавачи и помощен персонал) Търговия, Продажби - (Управители и експерти) Фармация Хотели Човешки ресурси Шофьори и куриери Друго AI/ML Engineer, Data scientist Cloud Computing Specialist/Engineer Customer Support DBA, Big Data Engineer Desktop Developer Embedded Engineer ERP, CRM Developer Game Developer IT Recruitment / HR / Office Manager IT Sales/Marketing Specialist IT Senior Management, Team Lead IT Trainer/Instructor Mobile Application Developer Network Engineer, Sybercecurity Specialist Project Manager, Business Analyst Quality Assurance/Testing Engineer SEO System Administrator, DevOps Technical Support Technical Writer/Documentation Specialist UI/UX Designer, Arts Web Developer ИТ - Разработка/поддръжка на софтуер ИТ - Разработка/поддръжка на хардуер
Добавено в твоите Избрани обяви

Обяви за Работа за Човешки ресурси

Добавено в Избрани
гр.София / 17 Юли
Добавено в Избрани
гр.Камено / 12 Юли
Добавено в Избрани
от 1800 до 2200 лв. бруто
гр.Русе / днес
Добавено в Избрани
от 2000 до 2500 лв. бруто
гр.София / 19 Юли
Добавено в Избрани
от 5500 до 6000 лв. бруто
Германия / 17 Юли
Добавено в Избрани
от 2500 до 3000 лв. бруто
гр.Ботевград / 17 Юли
Добавено в Избрани
от 2400 до 2500 лв. бруто
гр.София / 12 Юли
Добавено в Избрани
от 2400 до 2500 лв. бруто
гр.Пловдив / 11 Юли
Добавено в Избрани
от 2000 до 2500 лв. бруто
гр.Шумен / 11 Юли
Добавено в Избрани
от 2300 до 3200 лв. бруто
Германия / 10 Юли
Добавено в Избрани
от 1800 до 1800 лв. бруто
гр.Варна / 09 Юли
Добавено в Избрани
от 2800 до 3300 лв. бруто
гр.Шумен / 09 Юли
Добавено в Избрани
от 2400 до 2800 лв. бруто
гр.София / 09 Юли
Добавено в Избрани
от 1100 до 2000 лв. бруто
гр.Елин Пелин / 09 Юли
Добавено в Избрани
от 2000 до 2500 лв. бруто
гр.Асеновград / 08 Юли
Добавено в Избрани
от 2400 до 2800 лв. бруто
гр.Пловдив / 08 Юли

Човешки ресурси

Работата като мениджър по човешки ресурси е в списъка на най-атрактивните професии. Причините за това са много и без да сме напълно изчерпателни те включват:

  • Примамлива работна заплата;
  • Ниски нива на стрес на работното място;
  • Възможност да се общува с всички служители;
  • Развитие на усет към хората и техните особености;
  • Придобиване на качества и умения, които могат да са много полезни извън работното място.

Каква е основната работа на HR специалистите

Основната задача на този тип мениджъри е да имат добре развит усет към хората, с което да помогнат за назначаването на подходящите служители на точните за това позиции.

Те са един от основните инструменти, с които работодателите изграждат квалифициран екип, притежаващ необходимите личностни качества. HR специалистите имат за задача и това да опознават подробно проблемите на работещите, така че да постигнат оптимално добра среда за трудещите си.

Какво образование ни е нужно

За да работим в областта на човешките ресурси, ние трябва да разполагаме с образование, което да съответства на желаната работа. Не е задължително да сте завършили буквално тази специалност, но при всички положения трябва тя да съответства на изискванията за упражняване на този тип дейност.

Опитът в областта винаги е голямо предимство. За повечето работодатели, той в много случай е от по-голямо значение, отколкото е дори наличния образователен ценз. Причината е в това, че опитът помага на професионалистите да реагират в реална среда.

Как Zaplata.bg помага в избора ни

Макар че на пазара има голям брой агенции, които предлагат намиране на работа, позиции от този тип се освобождават сравнително рядко. Причината е, че много от работодателите са особено внимателни при наемането на HR специалисти и подхождат изключително предпазливо при подбора им. Повечето мениджъри на фирми се опитват да наемат специалисти в тази област, за които са получили лични препоръки и в чиито умения са уверени. Причините за това са следните:

  • Мениджърът по човешки ресурси е отговорен за това да наеме точните професионалисти;
  • От неговата работа зависи сформирането на екип;
  • Дейността му определя атмосферата на работното място;
  • Той може да окаже силно влияние за успеха или неуспеха на даден бизнес;
  • Определяща е ролята му за задържане на персонала на работното място.

Разгледайте още:

iOS програмисти заплати Обяви за работа в град Хасково Търси работа в София

Препоръчани компании:

Полезни статии:

Важно умение за лидерство - умствена издръжливост
Често ли се сблъсквате със ситуации на работното място и у дома, където сте под натиск от околната среда или даден човек? Случва се и така: работата ви е критикувана със и без причина, вашите действия, ценностни и способности непрекъснато се обезценяват, вие като човек сте унижавани и т.н. Коя реакция е най-често проявяваната? Агресия, обида, безсилие пред обстоятелства, депресия и т.н. Как можете да реагирате различно? От гледна точка на психологията, терминът психическа издръжливост означава определена съпротива на човека срещу жизнения натиск. Психологически устойчивите хора не са емоционално въвлечени в ситуацията, следователно е по-лесно да се справят с извънредните ситуации на работното място, те се адаптират по-бързо към прекомерното внимание на обществото, по-лесно намират общ език със средата си. Най-важното е, че те запазват своята енергия и цялост на личността. Някой хора ежедневно са подложени на натиск от страна на шефа, колегите, роднините, а други са значими хора, свикват / адаптира се към този натиск и спират да реагира на него. Това важно умение не възниква у всички, а в малък брой от мнозинството. Какво да правим останалите? Добрата новина - менталната издръжливост може да се тренира. Способността на хората да се контролират/да издържат на удара (изберете метафората, която повече ви допада) и да не се поддават на провокациите на онези, които ги притискат, е състояние за поддържане на психическото здраве в продължение на много години. Там, където манипулацията се контролира - започва издръжливостта. Най-важното житейско умение за офиса и дома.
Публикувано от: Zaplata.bg
Още »
Рестартиране на кариера? Време за размисли
„Познайте сам себе си.” Платон Решихте да промените коренно дейността си, „пораснахте и надраснахте“ съществуващата си позиция, имате желание да реализирате хобито си ... Откъде да започнем? Погледнете по-отблизо себе си, внимателно слушайте гласа на интуицията си, не забравяйте за вашите желания или мечти - заемете се със самопознанието. И точно след подобно предложение, Клиентът, който беше дошъл на консултацията с цел да промени съществуващата траектория на кариерата си, каза: „Не съм склонен/на към рефлексии. Искам да обсъдим новите възможности и да предприемем действия“. Или самият той предлага начини да проучи ситуацията си: „Нека направим одит на моите таланти. Дайте някакъв вид тест или въпросник за кариерно ориентиране. ' Приятели, Гугъл ще помогне. Това не е за мен. Има въпросници, има тестове. НО! Работя с вашата индивидуалност, с уникалността на вашата личност, така че без да познавате себе си, не мога да пристъпя към истинската ви цел. И преди да зададете важните въпроси за изграждането на план за преминаване към новата Ви кариера, предлагам да разгледате следните теми: вашите интереси днес; какви ценности са важни за вас; вашите таланти; каква работна среда искате да имате; какво е състоянието на кариерата Ви днес. Тези въпроси ще ви насочат към вашите цели. Примерите за успешно рестартиране на кариерата ще започнат именно с тези размисли.
Публикувано от: Zaplata.bg
Още »
Обяви по Email

След натискането на бутона "Абонирай ме", ще Ви изпращаме новите обяви по този филтър на посочения email и ще запазим филтъра в меню "Моите обяви по филтър", откъдето може да го редактирате или изтриете по-късно.