Търсене  
Търсите работа?
Комисионери и опаковчици в склад на онлайн магазини
ЕВРО СТАРТ 2000 ООД
Германия

В Zaplata.bg Вие лесно ще намерите подходящата за Вас работа било то временна, сезонна или по проект. Изключително много и различни са предлаганите свободни временни и сезонни позиции през лятото в Бургас най-вече в сферата на туризма, а именно:бармани, сервитьори, спасители и редица други. Чрез Zaplata.bg разглеждате и сравнявате, както временните и сезонни позиции, така и подходящото за Вас работно време и предлаганата заплата за дадената длъжност лесно и удобно.Не се колебайте и кандидатствайте още сега!

Каква сезонна работа можем да работим в Бургас

Бургас е най-големият град в Югоизточна България и същевременно с това вторият по големина на българското Черноморие.Той определено е най-важният културен, транспортен, управленски, туристически и просветен център в Югоизточна България. До Бургас се намира най-голямата химическа и нефтена рафинерия предлагаща работа и добро заплащане. Като туристически център, предлага изключително разнообразни, краткосрочни, свободни позиции през сезона на лятото като:

Предимства на временната работа в града:

Представите си, плажа, вълните, безкрайните слънчеви дни, безспорно сигурно Ви се иска да съчетаете полезното с приятното и да изкарате допълнителни доходи за кратко на морето. Тази краткосрочна заетост в Бургас има някои основни предимства:

Недостатъци на временната работа в града:

Наред с предимствата, обаче стоят и недостатъците, които най-често за хората решили да се възползват от този тип заетост са:

Какво препоръчват от Zaplata.bg

Zaplata.bg Ви предоставя възможността лесно да откриете мечтаната длъжност на морето.Чрез Zaplata.bg Вие ще намерите най-желаната от Вас позиция и добро заплащане чрез няколко лесни стъпки: