Катeгории
Всички Авиация и летища Автомобили, Автосервизи, Бензиностанции Административни дейности Архитектура, Строителство и Градоустройство Банково дело и Финанси Бизнес, Консултантски услуги Военна дейност Детегледачки и Домашни помощници Дизайн, Криейтив, Видео и Анимация Държавна администрация Енергетика Застрахователна дейност Здравеопазване (Медицински работници) Изкуство, Развлечение, Промоции Инженерни дейности Контакт центрове (Call Centers) Логистика, Спедиция Маркетинг, Реклама, PR Медии Морски и Речен Транспорт Научна и изследователска дейност Недвижими имоти Образование, Курсове Охрана Почистване и грижи за дома/офиса Право, Юридически услуги Преводи Производство Ремонт, Сервиз, Поддръжка Ресторанти, Заведения Салони за красота Селско и горско стопанство Спорт, Кинезитерапия, Рехабилитация Счетоводство, Одит Телекомуникации Туристически агенции Търговия, Продажби - (Продавачи и помощен персонал) Търговия, Продажби - (Управители и експерти) Фармация Хотели Човешки ресурси Шофьори и куриери Друго
Всички Авиация и летища Автомобили, Автосервизи, Бензиностанции Административни дейности Архитектура, Строителство и Градоустройство Банково дело и Финанси Бизнес, Консултантски услуги Военна дейност Детегледачки и Домашни помощници Дизайн, Криейтив, Видео и Анимация Държавна администрация Енергетика Застрахователна дейност Здравеопазване (Медицински работници) Изкуство, Развлечение, Промоции Инженерни дейности Контакт центрове (Call Centers) Логистика, Спедиция Маркетинг, Реклама, PR Медии Морски и Речен Транспорт Научна и изследователска дейност Недвижими имоти Образование, Курсове Охрана Почистване и грижи за дома/офиса Право, Юридически услуги Преводи Производство Ремонт, Сервиз, Поддръжка Ресторанти, Заведения Салони за красота Селско и горско стопанство Спорт, Кинезитерапия, Рехабилитация Счетоводство, Одит Телекомуникации Туристически агенции Търговия, Продажби - (Продавачи и помощен персонал) Търговия, Продажби - (Управители и експерти) Фармация Хотели Човешки ресурси Шофьори и куриери Друго AI/ML Engineer, Data scientist Cloud Computing Specialist/Engineer Customer Support DBA, Big Data Engineer Desktop Developer Embedded Engineer ERP, CRM Developer Game Developer IT Recruitment / HR / Office Manager IT Sales/Marketing Specialist IT Senior Management, Team Lead IT Trainer/Instructor Mobile Application Developer Network Engineer, Sybercecurity Specialist Project Manager, Business Analyst Quality Assurance/Testing Engineer SEO System Administrator, DevOps Technical Support Technical Writer/Documentation Specialist UI/UX Designer, Arts Web Developer ИТ - Разработка/поддръжка на софтуер ИТ - Разработка/поддръжка на хардуер
Добавено в твоите Избрани обяви
Търсите работа?
Куриер
НААВИ 13 ООД
гр.София

Обяви за Работа за Банково дело и Финанси

Добавено в Избрани
от 3000 до 4500 лв. бруто
гр.Пловдив / 16 Юли
Добавено в Избрани
от 1500 до 2000 лв. бруто
гр.София / днес
Добавено в Избрани
гр.София / 10 Юли
Добавено в Избрани
от 2000 до 3000 лв. бруто
гр.Стара Загора / днес
Добавено в Избрани
гр.София / 15 Юли
Добавено в Избрани
гр.София / 10 Юли
Добавено в Избрани
гр.София / 26 Юни
Добавено в Избрани
от 1300 до 3500 лв. бруто
гр.Разград / днес
Добавено в Избрани
от 500 до 1500 лв. бруто
гр.Пловдив / днес
Добавено в Избрани
от 1300 до 3500 лв. бруто
гр.Пловдив / днес
Добавено в Избрани
от 500 до 1500 лв. бруто
гр.Търговище / 18 Юли
Добавено в Избрани
от 1300 до 3500 лв. бруто
гр.Септември / 18 Юли
Добавено в Избрани
от 500 до 1500 лв. бруто
гр.Кюстендил / 18 Юли
Добавено в Избрани
от 500 до 1500 лв. бруто
гр.София / 18 Юли
Добавено в Избрани
от 1300 до 3500 лв. бруто
гр.София / 18 Юли
Добавено в Избрани
от 2000 до 2500 лв. бруто
гр.Варна / 18 Юли
Добавено в Избрани
от 2200 до 2400 лв. бруто
гр.Пловдив / 16 Юли
Добавено в Избрани
от 2000 до 2500 лв. бруто
гр.София / 12 Юли
Добавено в Избрани
от 1300 до 2490 лв. бруто
гр.Пазарджик / 11 Юли

Банки и консултантски услуги

Ако сте завършили своето образование в сферата на бизнеса и финансите и ако сте се уверили, че това е секторът, в който желаете да се реализирате, Zaplata.bg може да ви предложи голям избор от възможности, които ще ви позволят да се свържете с правилния работодател и да намерите работата, от която се нуждаете.

За обявите при нас

Обявите за работа при нас ще ви дадат актуална информация за състоянието на трудовия пазар и за наличните свободни позиции към момента, след което ще можете да отсеете местата, които ви удовлетворяват не само като дейност, но разбира се и като заплата.

Коя дейност е най-атрактивна

Консултантските услуги са най-търсени. Те се отличават с това, че предлагат на своите клиенти следното:

  • Добро възнаграждение.
  • Възможности за развитие.
  • Контакт с много и различни хора.
  • Развитие на завидни комуникативни умения.
  • Възможност за удобно работно време и ниски нива на стрес.

Какво може да се работи в сферата на финансите

В областта на финансите се предлагат широк набор от свободни работни места, които, обаче, се отличават с по-специфичен характер. Те непременно изискват да се притежава по-висока квалификация и е желателно кандидатите да притежават специфично образование. Въпреки това, изискванията могат сериозно да варират според професията.

Какво представляват консултантските услуги

Консултантските услуги в сферата на финансите са специфичен вид дейност, която изисква по-детайлно и задълбочено познаване на цялостния пазар. Това означава, че експертите трябва да бъдат в състояние да предложат адекватна и подробна консултация с цел да увеличат шансовете на своя клиент да вземе правилните решения.

Това важи във всеки един случай, независимо дали става дума за собствен бизнес или за фирмата, към която работи съответния служител.

Как да изберем правилната позиция за нас

Изборът на правилната работна позиция в областта на финансите, на банковите и на консултантските услуги, зависи не само от нашите собствени умения, но също и от това какви свободни позиции можем да открием на трудовия пазар към съответния момент.

В Zaplata.bg имате достъп до много широк набор от възможности, така че да добиете реална представа за възможно най-голяма част от наличните на пазара свободни позиции.

Разгледайте още:

Регистър на административните структури свободни работни места Обяви за работа за специалисти държавна администрация Свободни позиции за фармацевти

Препоръчани компании:

Полезни статии:

Важно умение за лидерство - умствена издръжливост
Често ли се сблъсквате със ситуации на работното място и у дома, където сте под натиск от околната среда или даден човек? Случва се и така: работата ви е критикувана със и без причина, вашите действия, ценностни и способности непрекъснато се обезценяват, вие като човек сте унижавани и т.н. Коя реакция е най-често проявяваната? Агресия, обида, безсилие пред обстоятелства, депресия и т.н. Как можете да реагирате различно? От гледна точка на психологията, терминът психическа издръжливост означава определена съпротива на човека срещу жизнения натиск. Психологически устойчивите хора не са емоционално въвлечени в ситуацията, следователно е по-лесно да се справят с извънредните ситуации на работното място, те се адаптират по-бързо към прекомерното внимание на обществото, по-лесно намират общ език със средата си. Най-важното е, че те запазват своята енергия и цялост на личността. Някой хора ежедневно са подложени на натиск от страна на шефа, колегите, роднините, а други са значими хора, свикват / адаптира се към този натиск и спират да реагира на него. Това важно умение не възниква у всички, а в малък брой от мнозинството. Какво да правим останалите? Добрата новина - менталната издръжливост може да се тренира. Способността на хората да се контролират/да издържат на удара (изберете метафората, която повече ви допада) и да не се поддават на провокациите на онези, които ги притискат, е състояние за поддържане на психическото здраве в продължение на много години. Там, където манипулацията се контролира - започва издръжливостта. Най-важното житейско умение за офиса и дома.
Публикувано от: Zaplata.bg
Още »
Рестартиране на кариера? Време за размисли
„Познайте сам себе си.” Платон Решихте да промените коренно дейността си, „пораснахте и надраснахте“ съществуващата си позиция, имате желание да реализирате хобито си ... Откъде да започнем? Погледнете по-отблизо себе си, внимателно слушайте гласа на интуицията си, не забравяйте за вашите желания или мечти - заемете се със самопознанието. И точно след подобно предложение, Клиентът, който беше дошъл на консултацията с цел да промени съществуващата траектория на кариерата си, каза: „Не съм склонен/на към рефлексии. Искам да обсъдим новите възможности и да предприемем действия“. Или самият той предлага начини да проучи ситуацията си: „Нека направим одит на моите таланти. Дайте някакъв вид тест или въпросник за кариерно ориентиране. ' Приятели, Гугъл ще помогне. Това не е за мен. Има въпросници, има тестове. НО! Работя с вашата индивидуалност, с уникалността на вашата личност, така че без да познавате себе си, не мога да пристъпя към истинската ви цел. И преди да зададете важните въпроси за изграждането на план за преминаване към новата Ви кариера, предлагам да разгледате следните теми: вашите интереси днес; какви ценности са важни за вас; вашите таланти; каква работна среда искате да имате; какво е състоянието на кариерата Ви днес. Тези въпроси ще ви насочат към вашите цели. Примерите за успешно рестартиране на кариерата ще започнат именно с тези размисли.
Публикувано от: Zaplata.bg
Още »
Обяви по Email

След натискането на бутона "Абонирай ме", ще Ви изпращаме новите обяви по този филтър на посочения email и ще запазим филтъра в меню "Моите обяви по филтър", откъдето може да го редактирате или изтриете по-късно.