Търсене  
Търсите работа?
Работници и монтажисти
ВИНИЛ ТЕХНОЛОДЖИ ООД
гр.София

Как да намерим работа в сферата на автомобили, автосервизи и бензиностанции в София

Бензинът е в кръвта ви? Ако търсите работа, свързана с автомобилите, дошли сте на точното място. Вижте какви възможности за подобна заетост има в София!

Как се започва работа в тези професии

Когато стартирате в професията, е добре да се запознаете с изискванията на конкретния работодател. Те до голяма степен зависят от спецификата на дейността, която ще извършвате. Ако става дума за ремонтни дейности в автосервиз, препоръчително е средно специалното образование. Шофьорската книжка се подразбира.

Ако ще отговаряте за снабдяване с гориво, достатъчно е средно образование. Важно е обаче всеки нов член на екипа да премине през специално фирмено обучение по безопасност на труда.

Ако позицията е свързана с шофиране, изисква се съответната степен за правоуправление на МПС и преминат курс за професионално владеене.

Какви позиции от сферата ще откриете в София

Защо да търсим работа през Zaplata.bg

Работата в сферата на автомобилите е динамична и интересна. Заплатите зависят от опита на служителя, както и от отговорностите, заложени в длъжността. В сайта на Zaplata.bg може да добиете представа за приблизителните доходи, тъй като всяка от обявите има коректно обявена ориентировъчна заплата. Тя, разбира се, може да се повишава с времето, както и да се актуализира с допълнителни бонуси спрямо постигнатите резултати.

В нашата платформа всеки ден се публикуват отлични добре платени оферти. Разгледайте обявите в раздела и набележете фирмите и предложенията, които представляват интерес за вас. Не се бавете с изпращането на кандидатурата! Конкуренцията е голяма!