Добавено в твоите Избрани обяви

Арома АД

Разглеждания: 32 166
Арома АД

За компанията

Създадена през 1924г , днес АРОМА е водещ европейски производител на козметика и парфюмерия с дългогодишни традиции в бранша.
АРОМА е утвърден износител в над 50 държави на пет континента, където успешно налага добрия имидж на България като ценен и коректен партньор. Повече 70% от производството на компанията е насочено към външни пазари в т.ч производство на продукти под чужди марки за водещи компании и големи търговски вериги в Англия, Франция, Холандия, Швеция, Дания, Норвегия, Финландия и др.

АРОМА има богатото продуктово портфолио и е предпочитан производител както за българския пазар, така също и за чужди фирми и големи търговски вериги по света. Предприятието произвежда широка гама хигиенни, парфюмерийни и козметични продукти с натурални съставки.

Дългогодишният си опит в производството на козметика и парфюмерия ние съчетаваме с приложението на нови технологии. Съвременното оборудване в цеховете и лабораториите, значимият научен и човешки потенциал и затвореният цикъл на производство ни позволяват да предлагаме продукти с гарантирано постоянно качество, отговарящо на световните изисквания и стандарти.
Мисията на АРОМА е да осигурява на своите потребители висококачествени продукти, които да се грижат за тяхната красота и здраве. АРОМА изгражда взаимоизгодно сътрудничество с бизнеспартньорите си, насърчава и подкрепя професионалното развитите на своите служители.

Ние в АРОМА вярваме, че хората са в основата на нашия успех. И защото успехът ни зависи от уменията и креативността на целият ни екип, ние постоянно развиваме компанията и потенциала на своите служители. Към днешна дата в дружеството работят 360 души.
За нас е важно в АРОМА да работят мотивирани хора, които обичат работата си и посрещат ежедневните предизвикателствата с усмивка. Ние търсим хора, на които им се работи. Всеки един от служителите в компанията има равни шансове за развитие и компанията му дава това. АРОМА е място, където човек може да положи основите на една бъдеща професионална кариера.
За нас е важно е служителите на АРОМА да са квалифицирани, добре обучени и мотивирани, защото техните умения са свързани с продукта - от създаването, произвеждането, до намирането му на пазара.
Даваме възможност за всички, които търсят професионално развитие в областта на маркетинга, иновациите, производството да започнат работа при нас. Ние вярваме, че заедно можем да постигнем много, като залагаме на креативност, разнообразие в екипите и нестандартни подходи.
Стажантските програми на АРОМА дават възможност на всеки, който завършва висшето си образование да се „запознае“ с избраната от него професия. Чрез тях младите хора могат да се потопят в динамичния и изключително креативен екип в компанията. Те съчетават обучението с реалните предизвикателства, които поднасят ежедневната работа и конкретната работна позиция. Ще имате възможност да разберете отвътре как се създава един козметичен продукт и как той достига до рафтовете в магазините. Представата на АРОМА за стаж е даването на възможност да проверите самите себе си в реална професионална среда и конкретни функционални области. Професионалният стаж означава самите вие да се ориентирате във вашата бъдеща кариера, да научите нови неща и да искате да се потопите в конкретни работни ситуации.
Гъвкаво работно време – стажантите сами избират часовете на присъствие в компанията, които не трябва да са по-малко от 20 часа седмично. Стажовете се провеждат целогодишно и са с продължителност минимум два месеца. Стажът се провежда на територията на АРОМА, където са разположени както административните офиси, така и производствената част на компанията, което дава възможност съвсем отблизо да се проследи процеса “от идеята до готовия продукт”.
Стажантските програми на АРОМА са уникална възможност да станете част от нашата банка за таланти, от която набираме нашите бъдещи служители.Галерия

Арома АД[1]— Zaplata.bg
Арома АД[2]— Zaplata.bg
Арома АД[3]— Zaplata.bg
Арома АД[4]— Zaplata.bg
Арома АД[5]— Zaplata.bg

Видео

Контакти

Адрес

ул. „Кирил Благоев“ 12, гр. София

Телефон

0889 163 002

Уебсайт

https://www.arcont.eu/

Youtube

https://www.youtube.com/watch?v=QykyRyzlHBE&ab_channel=Aroma

Обяви за работа в Арома АД (6)

Добавено в Избрани
Техник-механик, поддръжка на производствено оборудване
гр.София / 02 Октомври
Добавено в Избрани
Оператор в козметично производство
от 2000 до 2300 лв.
гр.София / 02 Октомври
Добавено в Избрани
ОБЩ РАБОТНИК ЗА ПРОИЗВОДСТВО
от 1900 до 2100 лв.
гр.София / 02 Октомври
Добавено в Избрани
ОПЕРАТОР НА ЦИФРОВА ПЕЧАТНА МАШИНА
от 2000 до 2300 лв.
гр.София / 02 Октомври
Добавено в Избрани
Изготвител на полуфабрикат /производство на козметика/
от 2000 до 2400 лв.
гр.София / 28 Септември
Добавено в Избрани
Оператор на парни и водни съоръжения
от 1000 до 1500 лв.
гр.София / 18 Септември
Обяви по Email

Получавайте съобщения за нови обяви на Арома АД