Добавено в твоите Избрани обяви

АЛТЕЯ ОРГАНИКС ООД

Разглеждания: 4 742

За компанията

Alteya Organics е фамилна фирма, основана през 1999 г., чиято основна дейност е отглеждането на розови и лавандулови насaждения, дистилирането на високо качествени етерични масла и производството на органично сертифицирани козметични продукти. Всички те са сертифицирани по Европейската и Американската директива за органичност – знак за нашата отговорност към здравето на потребителите. Затвореният производствен цикъл от суровината до крайния продукт е изцяло подчинен на идеологията на фирмата за устойчиво развитие. Kозметичната линия е специално създадена да изгражда видими резултати и да носи спокойствие и благоусещане за цялото тяло.

Българска сертифицирана органична козметика, на основата на българско розово и лавандулово масло.
Продуктите са подходящи за СПА, Уелнес и Ароматерапия, като подхранват цялото тяло и лице.
Всички органични продукти на „Алтея Органикс” носят логото на USDA, което е истинско доказателство за нашата отговорност към стабилното биологично земеделие и грижата за здравето на хората.

Продуктите на Alteya Organics:
– 100% био защита
– без парабени и нефтохимикали
– без ГМО
– не са тествани върху животни

Био продуктите на Алтея Органикс: Органична Розова вода, Органична Лавандулова вода; Органичен Балсам за устни с роза / с лавандула, Органичен серум за лице и очи, Органично масло за тяло- роза и лавандула; Органична терапия за коса- роза и лавандула; Органично масло за ръце и ходила- роза и лавандула; органично бебешко балсамче, органично масажно олио за бебeнца, органично олио за бременни (против стрии); органични tattoo балсами и серуми; изцяло нова органична бяла козметична серия (Bio Damascena)- дневен крем, нощен крем, анти ейджинг крем, околоочен крем, тоник за лице, почистващо мляко, лосион за тяло; богато разнообразие от органични растителни и етерични масла


Контакти

Уебсайт

https://www.alteyaorganics.bg/
Обяви по Email

Получавайте съобщения за нови обяви на АЛТЕЯ ОРГАНИКС ООД