Добавено в твоите Избрани обяви

ЕЙ АЙ ДЖИ ЮРЪП С.А. (КЛОН БЪЛГАРИЯ) КЧТ

Разглеждания: 25 377
ЕЙ АЙ ДЖИ ЮРЪП С.А. (КЛОН БЪЛГАРИЯ) КЧТ

За компанията

За компанията

Интересувате се от кариерни възможности? Ей Ай Джи в България вече оперира като част от Аксенчър.

Основана през 1919 г., AIG е глобална застрахователна компания с дейност в над 80 страни и 54 000 служители. Нашата история започва в Китай с американецът Корнелиус Вандер Стар, който създава застрахователна агенция в Шанхай. С всеки нов пазар , на който стъпват и с всяка култура, която опознават, AIG експертите задълбочават разбирането си за риска и създава иновативни начини за подпомагане на своите клиенти. Днес, със седалище в Ню Йорк, компанията е установена като международен пазарен лидер. AIG предлага редица застрахователни продукти, насочени към частни и бизнес клиенти в сферите на общото застраховане, животозастраховането, пенсионното осигуряване и финансовите услуги.


AIG в България

AIG е първият чуждестранен застраховател в България, който стъпва на пазара на животозастраховане преди 22 години, предоставяйки услуги основно на корпоративни клиенти, но и индивидуални продукти за частни лица.

През есента на 2013 година AIG започна изграждането на стратегически център в София, чийто основен приоритет е да подпомага оперативната дейност на европейските офиси на компанията, както и да оптимизира и усъвършенства съществуващите процеси. Понастоящем нашият екип наброява близо 500 души, които партнират с индивидуални и бизнес клиенти на AIG от над 10 европейски страни, в четири основни бизнес направления: Администриране и ликвидация на щети, Администриране на застрахователни полици, Обслужване на клиенти по застраховка „Помощ при пътуване в чужбина“ и Глобални програми.

Нашата фирмена култура насърчава оперативната ефективност и техническата експертиза, фокусирайки се върху усъвършенстване на процеси, споделяне на знания, почтеност в бизнеса и ангажираност на служителите.


Кариера в компанията

AIG предлага възможности за кариера в четири основни направления:

Администриране и ликвидация на щети – Отделът обработва процеси за голям набор от застрахователни продукти, от момента на възникването на щета, до извършването на плащане.

Администриране на застрахователни полици – Отделът отговаря за цялостното администриране на застрахователните полици на индивидуалните и корпоративни клиенти на AIG.
Глобални програми – Екипът работи заедно с мрежа от партньори на AIG, в повече от 100 държави и юриздикции, като координира издаването на полици за международните клиенти на компанията.
Помощ при пътуване в чужбина - Екипът координира процеса по предоставяне на медицинска помощ и транспортиране на клиентите ни, претърпели злополука в чужбина.

Отделно от тях има екипи, чиято цел е да подпомагат цялостното опериране на центъра като: Бизнес стратегия и управление на проекти, Обучения, Управление на качеството, Reporting, Performance and Value Excellence, Човешки ресурси, Финанси, ИТ, Управление на риска, Фасилити мениджмънт.

Визитна картичка

Застраховане и презастраховане

Служители в България: 470
Градове в България:София
В България от:1999
Служители глобално:50000
Година на основаване:1919

Придобивки

Месечна добавка към заплатата за храна
Застраховка "Живот"
Пълен пакет допълнително здравно осигуряване
Възможност за работа от вкъщи няколко дни в месеца

Галерия

Видео

Контакти

Адрес

ул. Николай Хайтов 3Б, София 1113 / Виж на картата

Уебсайт

http://aig.bg

Facebook

https://www.facebook.com/AIGInsuranceBulgaria/
Обяви по Email

Получавайте съобщения за нови обяви на ЕЙ АЙ ДЖИ ЮРЪП С.А. (КЛОН БЪЛГАРИЯ) КЧТ

ул. Николай Хайтов 3Б, София 1113