Добавено в твоите Избрани обяви

Агенция за сигурност и охрана глобал секюрити сървисис 2014 ООД

Разглеждания: 7 963

За компанията

ГЛОБАЛ СЕКЮРИТИ СЪРВИСИС (GSS) е агенция за сигурност и охрана, притежаваща безсрочен лиценз за извършване на частна охранителна дейност, издаден от ГДНП. Зад агенцията стои амбициран и квалифициран екип от експерти с дългогодишен опит, чието ръководство е посветено изцяло на мотото "Ние предлагаме сигурност!".

Водени от целта си да бъдем съвременна и надеждна охранителна фирма, заставаме смело за мотото ни, като се стремим да предложим професионални охранителни услуги с модерни решения в сигнално-охранителната техника, безупречна охранителна дейност и професионална физическа охрана.

За сигурността и спокойствието на клиентите ни, изготвяме индивидуални оферти, съобразени с техните изисквания и специфичните особености на обектите им, като предлагаме консултации, анализ и оценка на риска, придружени с нестандартни и ефективни решения за лични и фирмени приложения. За максимална сигурност на охраняваните обекти, предлагаме комплексни охранителни услуги, съобразно бюджетните възможности на Възложителя.

Ние сме компания, която предлага професионализъм и търси качество. Ние инвестираме в нашите служители и смятаме, че те са най-ценният ни капитал. Ние сме социално отговорен работодател и държим на коректните трудови отношения. 

Контакти

Уебсайт

https://www.gssot.com/

Обяви за работа в Агенция за сигурност и охрана глобал секюрити сървисис 2014 ООД (2)

 
Добавено в Избрани
Охранител
от 1700 до 1700 лв.
гр.София / 16 Февруари
 
Добавено в Избрани
Охранител
от 1400 до 1400 лв.
гр.София / 15 Февруари
Обяви по Email

Получавайте съобщения за нови обяви на Агенция за сигурност и охрана глобал секюрити сървисис 2014 ООД