Добавено в твоите Избрани обяви

Корект Комерс 78 ООД

Разглеждания: 2 028

За компанията

КОРЕКТ КОМЕРС 78 ООД е основана през есента на 2008 г. в град Варна и стартира своя бизнес с предмет на дейност внос и дистрибуция на автобояджийски продукти.
В навечерието на световна финансова икономическа криза и в резултат от бързоръстящата нужда на пазара от висококачествени продукти на конкурентни цени, от самото си основаване до днес мисията на компанията се състои главно в това да предоставя на своите партньори шанса с минимум разходи да постигат високи резултати в своето начинание, без това да се отрази на качеството на предоставената услуга или предлагания продукт .

         За много кратък период от време КОРЕКТ КОМЕРС 78 ООД успява да спечели доверието и симпатиите на своите партньори, разширявайки своята дистрибуторска мрежа и разпростирайки се на територията на цялата страна.
Днес компанията е изградена от млади, амбициозни и мотивирани професионалисти, които високо ценят и с радост откликват на нуждите на своите партньори във всяка точка на България. Към момента КОРЕКТ КОМЕРС 78 ООД официално представлява за територията на Република България и успешно си партнира с водещи и доказани лидери, производители в сферата на авторепаратурата от световен мащаб, сред които са: ICR SPRINT - Italy, KAPCI–Egypt, Devilbiss - England и т.н.

    Като лидер в бранша и с грижа за клиента КОРЕКТ КОМЕРС 78 ООД предоставя възможността на своите парньори да станат част от ежегодно провежданите обучения в тренировъчните центровете по цялия свят, да подобрят своята квалификация, както и да получат необходимия сертификат за това - напълно безплатно.


     КОРЕКТНОСТ , БЪРЗИНА и КАЧЕСТВО - са трите основни стълба, върху които е изградена и просперира компанията от самото си основаване до днес и които са в основата на постиганите високи резултати и успехи.

Контакти

Уебсайт

http://www.cc78.bg
Обяви по Email

Получавайте съобщения за нови обяви на Корект Комерс 78 ООД