Добавено в твоите Избрани обяви

КБК ГРУП ШИПИНГ ЕООД

Разглеждания: 6 598

За компанията

КБК ГРУП ШИПИНГ е създадена като като еднолично дружество с ограничена отговорност . Занимава се с логистика, международна спедиция и транспорт.

Екипът ни се състои от висококвалифицирани и опитни сътрудници, притежаващи широки познания в областта на спедицията, транспорта и логистиката. Това е едно от най-силните предимства, което ни позволява непрекъснато да разширяваме предлаганите логистични услуги и да подобряваме тяхното качество.

Компанията извършва висококачествени спедиторски и логистични услуги за своите български и чуждестранни клиенти и бизнес партньори. Фирмата осигурява цялостен пакет от услуги, включващ: международна спедиция на цели и комплектни товари, групажни услуги до/от различни дестинации, транспорт с контейнери (FCL/LCL), авио спедиция, ЖП траспорт, вътрешен транспорт, складиране, митническо представителство, застраховане и консултантство.

КБК ГРУП ШИПИНГ обслужва еднакво успешно огромни мултинационални компании, както и фирми от малкия и среден бизнес.

Това, което подпомага развитието на компанията е непрестанния стремеж към самоусъвършенстване и подобряване на предлаганите на клиентите услуги.


Контакти

Адрес

София, ул. Хан Омуртаг 82 / Виж на картата

Уебсайт

http://kbkgroup.net/
Обяви по Email

Получавайте съобщения за нови обяви на КБК ГРУП ШИПИНГ ЕООД

София, ул. Хан Омуртаг 82