Добавено в твоите Избрани обяви

Фина Ман ЕООД

Разглеждания: 9 611

За компанията

Tук, в Profit Point, ние сме приели, че всеки заслужава да има достъп до топ образование. Ето защо, нашата цел е да предоставяме образователни и информационни услуги за тези, които се интересуват от личностно развитие, да се подобряват в сферата на икономиката, инвестициите, управлението или продажбите. Историята на Profit Point започва на 28 април, 2005 г. и от тогава ние правим всичко възможно, за да задоволим нашите клиенти чрез услугите, които предлагаме.

 

Кoe говори добре за нас?

Фактът, че ние стриктно спазваме ангажиментите си към клиентите. По този начин, ние сме изградили пълно доверие към нашите клиенти, както на новите, така и на онези, които са останали с нас от първия ни работен ден.

Нашите курсове са съобразени с активния начин на живот. И поради тази причина:
– продължителността на курса може да варира от един ден до 3 седмици
– курсовете могат да се посещават и през почивните дни

Тъй като искаме да постигнем оптимална ефективност, ние предлагаме курсове в нашите офиси в: Румъния, Италия, Полша, Унгария, Гърция, България, Сърбия.

Ние гарантираме, че всеки може да присъства на тези типове курсове. Ето защо, курсове се организират индивидуално, както за начинаещи, така и за по-високо образовани, и дори и за тези, които нямат диплома (за част от курсовете).
Така че, ако искате да се развивате в нова насока или да научите повече за сегашната си дейност, заповядайте в Profit Point.

Как опитът на Profit Point може да ви помогне?

Можете да станете част от нашите доволни клиенти, посещавайки курсовете, които предлагаме, а преминавайки нашите обучения и образователни програми, вие ще развивате вашите професионалните умения.

Признание на европейско ниво
– Опит (единственен по рода си в Европа!)
– Специализация

Тук ще намерите безкрайни възможности, така че ние ще ви подкрепяме и ще ви насърчаваме във всяка област, която изберете!


Контакти

Телефон

0878532039

Уебсайт

http://profitpoint.bg/
Обяви по Email

Получавайте съобщения за нови обяви на Фина Ман ЕООД