РАБОТНИК КУХНЯ
Работник кухня
Ако сте отдадени на кулинарното изкуство и обичате деца, заповядайте при нас!
TastyLab е кулинарна лаборатория, която приготвя и доставя целодневни менюта за бебета и малки деца. Настанили сме се удобно в най-приятната част на София - кв. Лозенец.
Ето и малко конкретика:
- 8 часов работен ден от 6 сутрина до 15ч., в дните от неделя до четвъртък
- Трудов договор и заплащане на пълната осигурителна вноска върху полученото месечно възнаграждение
- удобна локация в централната част на града (кв. Лозенец, ул. Кръстьо Сарафов 45)
- вкусно хапване всеки ден
- нетна заплата 1500 лв и 200 лв дигитални ваучери
Изисквания:
- опит с работа в кухня
- отговорност
- бързина и сръчност!!!
- знания в областта на детското хранене
- умения за работа в екип
- умения за организация на работния процес
- много висока лична хигиена и хигиена на работното място
Основни задължения:
- Предварителната подготовка на съставки и продукти за готвене.
- Опаковане на сготвените ястия .
- Издаване на поръчките на детските градини.
- Поддържане на високи стандарти за хигиена и безопасност в кухнята.
- Сътрудничество с главния готвач за създаване на вкусни и привлекателни ястия.
- Участие в създаване и експериментиране с нови рецепти.
- Съхранение и инвентаризация на хранителни продукти.
Задължително опит в работа в кухня.
TastyLab е кулинарна лаборатория, която приготвя и доставя целодневни менюта за бебета и малки деца. Настанили сме се удобно в най-приятната част на София - кв. Лозенец.
Ето и малко конкретика:
- 8 часов работен ден от 6 сутрина до 15ч., в дните от неделя до четвъртък
- Трудов договор и заплащане на пълната осигурителна вноска върху полученото месечно възнаграждение
- удобна локация в централната част на града (кв. Лозенец, ул. Кръстьо Сарафов 45)
- вкусно хапване всеки ден
- нетна заплата 1500 лв и 200 лв дигитални ваучери
Изисквания:
- опит с работа в кухня
- отговорност
- бързина и сръчност!!!
- знания в областта на детското хранене
- умения за работа в екип
- умения за организация на работния процес
- много висока лична хигиена и хигиена на работното място
Основни задължения:
- Предварителната подготовка на съставки и продукти за готвене.
- Опаковане на сготвените ястия .
- Издаване на поръчките на детските градини.
- Поддържане на високи стандарти за хигиена и безопасност в кухнята.
- Сътрудничество с главния готвач за създаване на вкусни и привлекателни ястия.
- Участие в създаване и експериментиране с нови рецепти.
- Съхранение и инвентаризация на хранителни продукти.
Задължително опит в работа в кухня.
