Готвач /кухня-майка/
На спокойно място в град Банкя, на територията на Резиденция за възрастни хора се намира Кухня-майка. Тук приготвяме вкусна и здравословна храна за любимите ни хора, които са настанени в уютна и комфортна среда.
Екипът ни се състои от опитни готвачи и работници в кухнята, които с внимание и грижа приготвят всяко ястие с мисъл за здравето и вкусовите предпочитания на нашите обитатели. Вярваме, че качествената грижа включва не само медицинска помощ, но и топла, домашно приготвена храна, поднесена с уважение и внимание.
В момента, търсим да назначим служител с подходящите опит и знания на длъжност:
ГОТВАЧ
Описание на длъжността:
1. Осигурява рационалното хранене, като стриктно спазва технологията за приготвяне на храната.
2. Наблюдава качеството на ястията на всички етапи от приготвяне до представяне.
3. Следи за правилното и икономично изразходване на хранителни продукти и подправки.
4. Познава и стриктно спазва хигиенно-санитарните изисквания при производството на готварска продукция.
5. Използва рецептурници и спазва определените грамажи и нормативи за влагане на продукти и подправки.
6. Приготвя храната навреме и я разпределя правилно по определените диети.
7. Обсъжда въпроси, свързани с приготвянето на храни, с Главния готвач.
8. Подпомага Главния готвач в контрола и координацията на дейностите на служителите в кухнята.
9. Извършва проверки на доставките, оборудването и работните помещения с цел спазване на установените стандарти.
10. Размразява, измива, почиства и нарязва плодове, зеленчуци, месо, субпродукти и риба.
11. Следи за спазване на технологичните режими при първичната обработка на продуктите.
12. Разпределя ежедневно конкретните задачи на подчинения персонал в кухнята.
13. Участва съвместно с Главния готвач в изготвянето на ежедневното меню и предлага промени в него, съобразени с технологичните изисквания за приготвяне на всяко ястие. Изготвя оценки за разходи и заявява нужните хранителни продукти.
Изисквания към длъжността:
1. Завършено средно специално образование - по специалността.
2. Трудов опит - една години опит на подобна позиция.
3. Да познава Закон за храните и други нормативни актове, относно производството на храни.
4. Желание и мотивация за работа.
5. Отговорност, лоялност, оперативност.
6. Умения за работа в екип.
Какво предлагаме:
1. Добро възнаграждение.
2. Ваучери за храна.
3. Ежемесечно оценяване качеството на работа обвързано с финансово стимулиране
3. РАБОТНО ВРЕМЕ - ПО УТВЪРДЕН ГРАФИК – от 06.30 – 17.30 ч., три дни се работи, три дни се почива.
4. Местоположение на работното място – Резиденция за възрасни „Сердика“, гр. Банкя, бул. „Варна“ 65 Г.
Ако желаете да станете част от екипа на „Медицински комплекс „Сердика”, моля кандидатствайте с актуално CV (Европейски формат), с посочени актуални данни за обратна връзка.
Предоставените от Вас данни попадат под специалната защита на ЗЗЛД и ще бъдат използвани само за целите на подбора на тази длъжност.
Само одобрените по документи кандидати ще бъдат поканени на интервю.