Добавено в твоите Избрани обяви

GREEN TEAM

Просмотры: 1 417

О компании

GREEN TEAM Worldwide Environmental Group е компания, специализирана в дейностите събиране и търговия с употребявани дрехи и продукти от текстил.
Компанията постоянно разширява обхвата на услугите си с основна цел да предостави лесни, сигурни и удобни решения за рециклиране на нежелан текстил.

Американската компания GREEN TEAM Worldwide Environmental Group е част от семейството на М Холдинг, стартирал своята дейност в 1996г. в България. През изминалите години разширихме оперативната си дейност стъпвайки на пазарите в САЩ и Канада и открихме централен офис разположен в Карлщат (Ню Джърси).

В Green Team Worldwide Environmental Group се гордеем с усилията и постиженията на нашия екип във всяка една от дъщерните компании: Texima LLC, TexGreen Inc. and Green Inspiration BC LTD, които чрез базите ни в САЩ - Ню Джърси, Сиатъл, Сан Франциско, Лос Анджелис, Сакраменто, Финикс ( Аризона ) и във Ванкувър, Канада осигуряват устойчивото развитие на дейността ни.

В Green Team Worldwide Environmental Group споделяме една и съща мисия:

Ангажирани сме да предоставим загрижен за околната среда бизнес, като събираме, сортираме и реализираме ненужен текстил за повторна употреба.

В екипа на компанията в САЩ и Канада работят вече над 100 служителя, сред които над 20 са с български произход. Предлагаме чудесна възможност за дългосрочен ангажимент на хора, спечелили зелена карта или притежаващи американски паспорт. 

Ние оказваме пълно съдействие за намиране на жилище, издаване на документи за работа / social security number, driving license / и цялостна подкрепа, необходима на новодошлите и техните семейства.

След получаване на необходимите документи за работа от кандидата сключваме трудов договор с договорена твърда заплата и допълнителна бонус ситема, съгласно политиката на компанията.

Нашата цел е да изградим дългосрочно сътрудничество със служителите си и да предоставяме възможност за професионално развитие.



Видео

Контакты

Адрес

65 Triangle Blvd, Carlstadt, NJ 07072, USA / Виж на картата

Телефон

0889 436 722

Уебсайт

http://www.greenteamworldwide.com/
Обяви по Email

Получайте сообщения о новых объявлениях по GREEN TEAM

65 Triangle Blvd, Carlstadt, NJ 07072, USA