Главен специалист
Свободно работно място за длъжността „главен специалист“ към Хранителен комплекс на Народното събрание на РБ
1. Кратко описание и преки задължения на длъжността
Длъжността „главен специалист” е експертна длъжност със спомагателни функции и има за цел да допринася за реализирането на общите цели и задачи на администрацията.
2. Области на дейност
Хранителен комплекс е обособена структура, която обслужва народните представители, парламентарните служители и външни посетители в сградите на Народното събрание, като предлага срещу заплащане столова храна и подпомага провеждането на мероприятия, свързани с представителните функции на Народното събрание.
3. Основни задължения
1. Организира цялостния процес по разпределението на работата, подготовката, заявките и редовната доставка на разнообразни хранителни стоки, напитки и ограничен асортимент от нехранителни стоки, поддържа определена наличност от хранителни продукти и стоки, като спазва нормативните и вътрешните актове, свързани с дейността.
2. Организира, контролира и отговаря за стриктното спазване на санитарно хигиенните изисквания към технологията на приемане, порциониране, предлагане и съхранение на столовата храна и други хранителни стоки, в съответствие с действащите санитарно-хигиенни изисквания в страната, в т.ч. въведените програми от ДХП и действащата система НАССР.
3. Носи пълна отговорност свързана с управлението, стопанисването и опазването на стоките, дълготрайните материални активи и инвентар.
Размер на основната месечна заплата за длъжността: от 2200 до 2700 лв.
Основната работна заплата се определя според професионалния опит на служителя.
3. Изисквания за заемане на длъжността и необходими документи:
Заявление;
Автобиография;
Образователна степен: Средно образование;
Професионална област: Търговия и обществено хранене;
Допълнителна квалификация/обучение: Завършени специализирани учебни заведения (ТОХ) и/или специализирани курсове;
Добри компютърни умения – Windows, MS Office, IIS, Интернет, електронна поща, програмни информационни продукти, в т.ч. Автоматизирана информационна столова и ресторантска система (АИСРС) и касови апарати;
Документи, които удостоверяват продължителността на професионалния опит;
Копия от други документи по преценка на кандидата;
Минимален професионален опит: 2 години;
Място на работа: гр. София, пл. „Княз Александър І“ № 1.
4. Подаване на документите: електронен адрес: [email protected].