Добавено в твоите Избрани обяви

Комфорт ООД

Разглеждания: 1 934

За компанията

Комфорт ООД е компания, специализирана в областите инвестиции, проектиране и строителство. Фирмата стартира дейността си на 1 декември 1989 година и вече двадесет години е утвърден лидер в строителния бранш във Варна и Източна България. Комфорт ООД е инвеститор и изпълнител на жилищни сгради, хотели, административни, обществени и промишлени сгради на територията на цялата страна. Качеството на своята дейност и своя авторитет Комфорт ООД защитава с десетките свои обекти, построени и предадени на територията на градовете Варна, Шумен, Банско и курортните комплекси Св. Св. Константин и Елена, Златни пясъци, Слънчев бряг, Чайка, Обзор и др.

Комфорт ООД е регистрирана в централния професионален регистър на строителя и е член на Българската Строителна камара. Фирмата е сертифицирана по ISO 9001:2008; ISO 14001:2004; BS OHSAS 18001:2007.

Мисия

Всеки човек, семейство, бизнес имат нужда от свой сигурен и удобен дом. Ние строим тези домове с чувство на дълг и отговорност към всяка личност и обществото като цяло.
Като истински строители на своето време изграждаме нови, модерни и функционални сгради. В същото време нашето дълбоко житейско убеждение е, че трябва да запазим и предадем на следващите поколения непреходните стойности в областта на строителството, да опазим нашето архитектурно и културно наследство, за да бъде то вдъхновител и на нашите следовници.

Заедно с усвояването и прилагането на все по-нови технологии, ние не пренебрегваме използването на естествените материали, считайки, че така даваме своя принос да живеем на една зелена и чиста планета.

Атанас Костурков

Атанас Костурков е син на търговец, който след 9 септември 1944 година е обвинен в черна борса и спекулации и попада в Белене. Един от най-известните строители в Черноморския регион е възпитан и израства като антикомунист, убеден в силата на предприемаческия дух и частната инициатива. Тази своя позиция той никога не крие, отстоява я и на държавната работа. След началото на демократичните промени той не проявява претенции, нито компенсаторни политически амбиции. Напротив - залага на личното си верую – сериозна работа, инициативност и предприемчивост, взаимоотношения и партньорство без лъжи, със съответствие между думи и дела. Тази житейска философия присъства в цялото двадесетгодишно развитие на фирмата и именно тя е фундамента на увеличилата многократно мащабите си фирма.

Марин Йорданов

Марин Йорданов е роден на 4 ноември 1954 г. в село Осмар, Шуменска област. Предприемаческия дух наследява още от дядо си – един от собствениците на известната и до днес Винарска изба “Осмар”. От малък увлечен от строителството и идеята за ново начало, Марин Йорданов пристига във Варна. Учи в Строителния техникум и още със завършването му започва работа в тази сфера. В житейския си път винаги е воден от любов към работата и уважение към човека. Тези принципи според него са в основата за създаването на сплотен екип – гарантирана формула за проспериращ бизнес.



Контакти

Адрес

гр. Варна, бул.8-ми Приморски полк / Виж на картата

Телефон

0882335558

Уебсайт

http://www.komfortbg.com/
Обяви по Email

Получавайте съобщения за нови обяви на Комфорт ООД

гр. Варна, бул.8-ми Приморски полк