Добавено в твоите Избрани обяви

Growgreen Pty Ltd

Разглеждания: 2 309

За компанията

GrowGreen Europe е създадена през 2012 г. Генерален представител е за България и Европа на австралийската компания GrowGreen Australia, създадена през 1986 г. Същата произвежда богата гама биологичноактивни продукти за конвенционално и биологично земеделие, създадени без никаква термична обработка. Притежава два завода в Австралия и Нова Зеландия, като е в проект на изграждане на такъв и в България.

Философията и технологиите на GrowGreen Europe са формирани така, че да предоставят природосъобразни, стабилни решения за почви и растения. Нашите продукти възвръщат естественото плодородие на почвата чрез патентованата технология на GrowGreen Europe. Предлагаме специални миксове от необходимите за всяка една култура торове.

За постигане на висок добив и качествена продукция, е необходимо подходящо торене. GrowGreen Еurope Ви дава готови решения, специално съобразени с конкретната Ви земеделска нужда. Решението ни е цялостна програма с финансово ефективни екосъобразни течни торове. GrowGreen Europe подготвя специални ​миксове от точните пропорции торове съобразени с нуждите на всяка една култура според нейните специфични хранителни изисквания и почвен анализ.

Обяви по Email

Получавайте съобщения за нови обяви на Growgreen Pty Ltd