ГОТВАЧ - КРИСТИАНСТАД / ШВЕЦИЯ
Допълнителна информация можете да намерите на официалната ни страница:
https://www.dolphinposted.org/2304-2001-ab/#
Месечен цикъл:
ЗАПОЧНЕТЕ ВЪЗМОЖНО БЪРЗО до 8 ОКТОМВРИ 2023 г
Възможно е на добре представилите се кандидати да бъде предложена работа през следващата година.
Брой часове на месец:
Минимум 40 часа на седмица (най-вероятно 45-50 часа на седмица през периода на договора)
Работата е по график с обедни и вечерни смени. Обедната смяна е от 8:00 до 17:00 (за много клиенти допълнителни часове). Смяната вечер/вечеря е от 14:00 до 23:00 часа (крайният час също зависи от клиента).
Свободен 2 дни в седмицата и всеки 3-ти уикенд е свободен според планирането на смените.
Заплащане на час:
22,50 евро (18,75) на час (предварителни данъци и социални осигуровки)
Кандидат с документиран по-малко от 5 години опит като готвач се заплаща първоначално 18,75 евро на час.
Кандидат с документиран повече от 5 години опит като готвач се заплаща 22,50 евро на час.
Обърнете внимание, че избраният кандидат ще бъде шведски самостоятелно зает и приходите ще имат приблизително 40% фискална такса
(възможно е и алтернативно правило за всички пазари с изключение на България за командировано самостоятелно заето лице)
Пробните тестове за избрани кандидати за максимум 14 дни се заплащат по 18,75/22,50 евро (в зависимост от опита по-горе) на час. Кандидатите за теста ще имат безплатно пътуване до и от теста, включително настаняване.
Квалификации:
Обща оценка на положителни подробности като:
- Английски, комуникативен, говорим – проверен
- Да има добро здравословно състояние
- Опит в предишна работа като готвач или подобна
- Познаване на работата в хотелиерството е плюс
Профил на предпочитаните кандидати
Гъвкав човек, който е във форма и комуникативен. Свикнал да работи в екип. Имат предишен опит като готвач.
Процеса на подбор:
От CV-то на английски език ръководството на хотела ще проведе съвместно с екипа на Dolphin онлайн интервю с кандидата. Ако кандидатът премине интервютата, следващото е да пътува до обекта и да проведе 14-дневния изпитателен период при пристигане. Ако кандидатът издържи тестовете, ще започне редовният договор.
Задача:
Главните готвачи правят всичко от началото до края на процеса – на това място няма помощен персонал.
-
- Разопаковане и сортиране на стоките
- Приготвяне обяд, който е ново ястие всеки ден
- Приготвяне на основно ястие за седмицата, вегетарианско меню за седмицата и следобедно меню, което се сервира 7 дни в седмицата
- Поддържане на кухнята и другите пространства, използвани в кухнята, чисти, спретнати и подредени
- Подготвяне нае вечерното а-ла-карт меню, което се състои от 4 предястия и 5 основни ястия и 4 десерта и се сменя на всеки 6-8 седмици
- А-ла-карт услуга с всичко, което включва
- Почистване и подреждане на кухнята
Информация за фирмата:
Утвърден малък хотел, фокусиран върху клиентите, играещи голф, с две единици (28 стаи) и една (20 стаи), разположени до конферентния център и ресторанта с базирано звено за домакинство. Общият брой на стаите е 48. Хотелът разполага и с ресторант. Текущият персонал е предимно шведски, датски и чешки.
Ресторантът се управлява от управител и още 7 готвачи (общо с двете позиции 9 готвачи). Други готвачи са от Швеция и Дания.