Добавено в твоите Избрани обяви

Микро Кредит АД

Разглеждания: 4 470
Микро Кредит АД

За компанията

„Микро Кредит” АД е лицензирана финансова институция, която предлага бърза, лесна и достъпна финансова помощ чрез заеми и финансови услуги на своите потребители. Компанията фокусира своите ресурси в продукта Microcredit, който се предлага в националната й търговска мрежа от над 60 локални офиса и от кредитните консултанти на компанията.


 Успехът и бързото развитие на „Микро Кредит“ АД през годините се дължат на професионализма на служители, ефективното управление на ресурсите и постоянното предлагане на нови продукти и услуги, съобразени с потребителското търсене.

 „Микро Кредит“ АД е създадена през 2012 година като компанията, която продължава бизнеса на една от доказаните компании в сферата на малките потребителски кредити в България „Кредибул“ ЕАД и поема управлението на най-познатия й продукт CrediHome.
 През 2014 година „Микро Кредит“ АД разширява портфолиото си от бързи потребителски кредити с нов продукт, който се предлага на пазара под добре познатата търговска марка CrediGo. Новият  заем CrediGo е предназначен за друг сегмент от пазара и предлага финансиране в размер от 600 до 3000 лева, със срок от 3 до 18 месеца и гъвкави условия на усвояване и погасяване.
 През 2015 година „Микро Кредит“ АД стана една от първите небанкови финансови институции в България, която успешно осъществи частна емисия корпоративни облигации на общ размер от 3 млн. лева.
 В края на 2015 година компанията навлезе на пазара на кредити за малкия и средния бизнес и разшири продуктовата си гама с бизнес кредита CrediTrade. Новият продукт осигурява финансиране до 3000 лева на фирми или хора със свободни професии, които имат нужда от оборотни средства или средства с инвестиционна цел.
 От 2015 година в търговската мрежа на „Микро Кредит“ АД  се предлагат и застраховки гражданска отговорност и каско.
 В началото на 2016 година „Микро Кредит“ АД стана член на Българската асоциация за потребителско кредитиране (БАПК), в която членуват най-големите небанкови финансови институции, които предоставят потребителско кредитиране на българския пазар.
 На 13 юли 2016 година „Микро Кредит“ АД отбеляза 10-тата годишнина от подписването на първия договор за кредит на продукта CrediHome и 200 хилядния си обслужен клиент.
 От есента на същата година в офисите на компанията вече могат да бъдат извършвани и парични преводи на Western Union.
 През 2017 година „Микро Кредит“ АД навлезе на пазара на бързите онлайн кредити с продукта си CrediNet. Бързият онлайн заем предоставя кредити за суми от 200 до 3000 лева със срок на изплащане от 3 до 12 месеца. Кандидатстването се извършва изцяло онлайн, без посещение в офис или среща с кредитен консултант.
През 2019 година, за да отговори на нуждите на своите потребители, Микро Кредит АД сля продуктите си CrediHome и CrediGo в един продукт Microcredit, който обединява ключовите предимства на двата продукта и осигурява финансиране от 200 до 3300 лева със срок на погасяване от 3 до 18 месеца. Новия продукт Microcredit се предлага в офисите на компанията и от кредитните консултанти на компанията.

Контакти

Телефон

0 700 14 200

Уебсайт

http://www.microcredit.bg/

Обяви за работа в Микро Кредит АД (1)

Добавено в Избрани
МЕНИДЖЪР В МИКРО КРЕДИТ
гр.Севлиево / 19 Април
Обяви по Email

Получавайте съобщения за нови обяви на Микро Кредит АД