Добавено в твоите Избрани обяви

ЛАЙТХАУС СТУДИО ЕООД

Разглеждания: 3 545

За компанията

Кои сме ние

В свят, в който почти всичко е механизирано, ние леем нашите свещи на ръка по стара традиционна технология. Ръцете на нашите майстори приготвят всяка една свещ индивидуално преминавайки през повече от 20 процедури. Така за 3 дни свещите ни придобиват уникални цветове, форми, аромати и повърхност, и са готови за домовете на нашите клиенти. Свещите LightHouse се разпознават навсякъде по дизайна и индивидуалността на ръчната изработка. Те насищат пространството около себе си с топлина, уют и красота.

История

Преди 10 години започнахме, като експеримент в склада на офис помещение. Първият ни импровизиран магазин беше дървена маса на ул "Солунска", на – 20 градуса през декември 2003. През годините развихме изработката на нашите свещи в малък семеен бизнес. От обикновена вещ за дома ние превърнахме нашите свещи в специален аксесоар, подарък и приятна изненада за любимите хора. Така желанието и непрестанния стремеж за креативност ни отведе в приключението на приказката LightHouse.

Ние вярваме, че прецизността и качеството на нашите свещи зависи от всеки един детайл. Затова се стараем да се усъвършенстваме непрестанно, да се учим от практиката и да удовлетворяваме високите изисквания на нашите клиенти.

Фирмата е регистрирана през 2004 година в София от театрален режисьор и дизайнер на костюми.

LightHouse е регистрирана и запазена търговска Марка.



Контакти

Уебсайт

http://www.lighthouse.bg
Обяви по Email

Получавайте съобщения за нови обяви на ЛАЙТХАУС СТУДИО ЕООД