Добавено в твоите Избрани обяви

МетЛайф Юръп д.а.к. - Клон България КЧТ

Разглеждания: 3 149

За компанията

Нашата компания

MetLife помага на хората и бизнеса в България с техните застрахователни нужди от 1999 година насам.

С нашата дейност ние се утвърдихме на българския пазар, като водеща животозастрахователна компания, нареждайки се в Топ 5 в статистиката на КФН.

Постоянно растем, като разбираме нуждите в българското общество и чрез адаптиране посредством агенти, брокери, банки и директни канали, ние предлагаме нашата широка гама от продукти, спрямо специфичните нужди на отделни личности, семейства и бизнеси от всякакъв размер.

Днес заедно със съвместното ни дружество с ОББ, обслужваме повече от 500 000 клиента в България.


Кариера като служител

Като част от МетЛайф (MetLife Inc.), ние вярваме, че работата ни не е просто средство да се заработи заплатата. Тя е част от по-широка визия, която ни мотивира да идваме на работа всеки ден и ни вдъхновява да просперираме в организацията. Това за нас е кариера.

В нашата компания кариерата е такава, каквато я направите. Работата в компанията  напредва бързо, благодарение на хората, които ежедневно имат желание и ангажимент да са водещи на пазара. Талантът, креативността, решителните действия и усета за непосредственост се ценят високо.

Развиваме лидери

Ние вярваме в развитието на кариерите на нашите служители. Обучаваме нашите служители и агенти чрез доказани в практиката корпоративни обучения и в действащи пазарни механизми. Ние развиваме и обучаваме лидери вътре в организацията. Като служител на компанията, ще имате възможност да участвате в:

  • Оценка на представянето
  • Обучение.
  • Професионална квалификация.
  • Развитие на професионалните умения
  • Възможност за развитие на кариерата вътре в организацията.




Контакти

Уебсайт

http://www.metlife.bg/
Обяви по Email

Получавайте съобщения за нови обяви на МетЛайф Юръп д.а.к. - Клон България КЧТ