Добавено в твоите Избрани обяви

НЮ ФРЕШ ООД

Разглеждания: 3 493

За компанията

Ню Фреш ООД - Експертът в прогонването на вредителите

Ние сме онлайн магазин, специализиран в продажбата на лесни и ефективни решения за справяне с вредителите в дома и градината Ви.
Всеки наш клиент получава персонална консултация и после сам, без чужда помощ, успява да се справи ефективно с натрапниците като: нежелани мишки, плъхове, гълъби, свраки, врабчета, лястовици, змии, кучета, котки, белки, къртици и много други.

От 2009 г. нашата фирма НЮ ФРЕШ ООД е лицензирана от РИОКОЗ и от Министерство на здравеопазнането на Република Бългия за ДДД дейностти (Дезинфекция, Дезинсекция и Дератизация), което ни дава правото да работим с отрови и препарати.

НЮ ФРЕШ ООД е директен вносител на едни от най-големите и доказали се фирми в Европа в областта на прогонването на вредители, което гарантира, че около 93% от стоката ни е налична в нашия склад. Основния ни доставчик Brighter Image Ltd. – Ирландия е получил наградата за иновативен продукт на Ирландия за 2006 г., като само за Великобритания има продадени над 2 000 000 електронни устройства за прогонване на вредители. Другите ни доставчици са Pelsis  Ltd. – Англия, Concept Research Ltd. – Англия, Bird Free Ltd. – Англия, Control Zone Products Ltd. – Англия, Plastdiversity Lda – Португалия, Silvandersson Sweden AB – Швеция, Mondo Verde – Италия и др.

Нашата история
Ние сме екип от мотивирани и образовани хора, специалисти с дългогодишен опит в борбата с вредителите, като се стремим да предоставим персонална консултация.
Всеки клиент е важен за нас.
Нашето мото е: Експертът в прогонването на вредителите.
И това мото не е случайно, то показва за какво точно работим.

Ние се стремим да предложим по няколко решения за всеки проблем.
За това имаме по много продукти във всяка една категория, които предлагат много и различни начини за справяне с проблемите.

Офисът ни се намира в топ центъра на гр. София, ул. Георги Сава Раковски 108, ет. 1, офис 104.
Довериха ни се много клиенти и сме щастливи, че се връщат отново и отново.
Също така им благодарим, за това че непрекъснато ни препоръчват на свой приятели, познати, съседи, а даже и на непознати.


Визитна картичка

Ние сме онлайн магазин, специализиран в продажбата на ефективни решения за справяне с вредителите в дома и градината Ви. НЮ ФРЕШ ООД е директен вносител на едни от най-големите и доказали се фирми в Европа в областта на прогонването на вредителите

Служители:10
Офиси в България:София
Година на основаване:2009

Контакти

Адрес

Уебсайт

https://newfresh.org/
Обяви по Email

Получавайте съобщения за нови обяви на НЮ ФРЕШ ООД

София