Добавено в твоите Избрани обяви

Хенлих ООД

Разглеждания: 2 514
Хенлих ООД

За компанията

Скъпи кандидати,

В съвременните пазарни условия и неограниченото количество на предлагани продукти, на преден план излизат някои съществени показатели, които са в основата на добрата търговия: коректен технически подбор на продукта и консултация, кратък срок на доставка, оптимална цена и не на последно място – надежден и утвърден партньор, на когото фирмите да разчитат за доставка на необходимите им изделия.
Предвиждайки това бъдещо поведение на пазара, преди повече от 100 години фирма HENNLICH (Хенлих) от Австрия започва своята търговска дейност с индустриална техника. Днес тя разполага с клонове в 22 държави и това я прави предпочитан партньор за всеки един производител на промишлено оборудване у нас.

Ние, Хенлих ООД, работим на българския пазар от 2005-та година и имаме удоволствието да предложим на вашето внимание своята широка продуктова програма, която ще ви покаже нашата същност – един доставчик, много решения.

Нашата фирма е официален представител на водещи фирми, производители на индустриална техника: LECHLER - индустриални дюзи; IGUS-кабеловодещи вериги и специални кабели, плъзгащи лагери; HALLITE - хидравлични уплътнения и елементи; THK - линейна техника, направляващи и сачмено-винтови двойки, SKF-смазочнатехника и др.

Кариера в компанията ни:

Като непрестанно развиваща се и динамична фирма, Хенлих ООД винаги приветства хората с модерно и инициативно мислене, креативност, организираност и отговорност. Не се колебайте да кандидатствате при нас. 

Вашата смелост днес може да доведе до нашия съвместен успех в утрешния ден!

Очакваме Вашите мотивирани кандидатури.

инж. Красимир Чотов

Управител на ХЕНЛИХ ООД, България


Контакти

Адрес

гр. Пловдив 4003, ул. Брезовско шосе 147А, сграда Рота инженеринг, ет. 3 / Виж на картата

Телефон

032/511 326

Уебсайт

https://www.hennlich.bg

Facebook

https://www.facebook.com/hennlich.ood

LinkedIn

https://www.linkedin.com/company/hennlich-bulgaria

Youtube

https://www.youtube.com/channel/UCAmvEQE5_P0t-qiXbMXGcYg
Обяви по Email

Получавайте съобщения за нови обяви на Хенлих ООД

гр. Пловдив 4003, ул. Брезовско шосе 147А, сграда Рота инженеринг, ет. 3