Добавено в твоите Избрани обяви

ВАКУУМ ЕЛ СИСТЕМ ООД

Разглеждания: 4 342
ВАКУУМ ЕЛ СИСТЕМ ООД

За компанията

Вакуум Ел Систем ООД, със седалище в гр.Ямбол, е българска компания, лидер в производството на вакуумни системи, изделия от листова стомана и прецизни машинни   детайли. Компанията  е създадена през 1999г. и оттогава до сега продължава да разширява производствената си дейност, предлагайки широка гама от продукти и услуги. Нашият обширен инженерен и производствен опит, както и строгият качествен контрол ни позволяват да предоставяме цялостни решения с отлично качество.  Дейността на компанията е насочена в две основни направления: 

  • Производство на изделия от листова стомана и прецизни машинни детайли като партньор/поддоставчик на световни лидери от различни индустрии
  • Производство на собствена линия вакумни помпи, специализирани системи и аксесоари  
 Нашата мисия е да произвеждаме висококачествени продукти, повишавайки своята производителност и конкурентоспособност. Така ще продължим да задоволяваме изискванията на нашите настоящи клиенти и ще успеем да привлечем нови дългосрочни партньори. Ние се стремим да предлагаме високо ниво на бизнес партньорство, осигуряваме добра комуникация и стабилност в отношенията. Коректност, високо качество, и перфектно обслужване. Това са факторите, на които разчитаме за нашите настоящи и бъдещи успехи.Но преди всичко ключово място заемат нашите служители, защото те ни дават конкурентното предимство без което не можем да се движим напред.
Кариера в компанията
Ние вярваме, че развитието и успехът на компанията са отражение на усилията на нашия екип от професионалисти. Ценим високо работата в екип, както и идеите, възгледите и предложенията на всеки един от нас. Предоставяме възможност за кариерно развитие и възможност за усъвършенстване на личностните качества на нашите служители. Едновременно с това непрекъснато разширяваме нашия екип и търсим мотивирани и квалифицирани професионалисти на различни позиции, които са:
  • Талантливи с желание за разгръщане на своя потенциал
  • Динамични, обичащи предизвикателствата
  • Организирани и отговорни
  • Инициативни и дейни личности
Това, което предлагаме на кандидатите, които ще се присъединят към нашия екип e:
Динамична среда

Естеството на нашия бизнес предразполага към динамика и разнообразие на ежедневните задължения, вътрешнофирмена комуникация с различни звена и работа в екип. Много от позициите предлагат възможност за ежедневна комуникации с чуждестранни партньори, което допринася за динамичната среда в компанията.
Предизвикателна работа

За да запазим нашата стабилна позиция в сферата на металообработката, имаме нужда от талантливи хора, които да са способни да развиват своите умения и качества. Работата при нас е предизвикателство, но същевременно осигурява много възможности.

Разгръщане на потенциала на служителите

Ние се стремим да осигуряваме всестранни възможности за личностно и кариерно развитие, като от своя страна вярваме, че разгръщането на потенциала на служителите е стъпка в правилната посока за компанията.

Приятна и стимулираща работна атмосфера

От модерните офиси и производствени площи до приятелската атмосфера в компанията, ние се стремим да предложим една благоприятна работна атмосфера, която стимулира продуктивността и ефективноста на всеки един от нас.

Справедливо и високо заплащане

Ние вярваме, че справедливото заплащане на труда е от ключово значение за развитието на бизнеса и икономиката като цяло. За определяне на възнагражденията използваме напълно прозрачна схема на заплащане и бонусна система, за всички нива в компанията.
Присъедини се и нека твоят полет в кариерата ти бъде с нас!

Визитна картичка

Вакуум Ел Систем е българска компания, лидер в производството на вакуумни системи, изделия от листова стомана и прецизни машинни детайли.

Служители:90
Офиси в България:Ямбол, София
Година на основаване:1999

Галерия

Контакти

Адрес

ул. Ямболен 1, гр. Ямбол, 8600, България / Виж на картата

Телефон

046 663821

Уебсайт

https://vacuumsys.com/careers

Facebook

https://www.facebook.com/ves.careers

LinkedIn

https://www.linkedin.com/company/vacuum-el-system/
Обяви по Email

Получавайте съобщения за нови обяви на ВАКУУМ ЕЛ СИСТЕМ ООД

ул. Ямболен 1, гр. Ямбол, 8600, България