Добавено в твоите Избрани обяви

Софарма АД

Разглеждания: 11 255

За компанията

От основаването си през 1933г., повече от 85 години, „Софарма“ АД се стреми да предоставя достъпни, ефикасни и съвременни лекарства на българския пациент. Компанията е най – големият български фармацевтичен производител, чието име се е превърнало в синоним на качество, традиция и иновативност. „Софарма“ АД има 10 производствени завода, позиционирани в гр. София, с. Врабево, гр. Казанлък и гр. Сандански, всички сертифицирани по изискванията на ЕС.

Портфолиото ни съдържа над 210 лекарствени продукта, 15 от които оригинални, в терапевтични групи като нервна система, дихателна система, кардиология , гастроентерология, кашлица, овладяване на болката и др. , както и широк набор от медицински изделия и козметични продукти. Разнообразието на лекарствени форми е изключително голямо и включва таблетни форми, ампулни форми, унгвенти, лиофилни продукти, сиропи, превързочни продукти, пластири, концентрати за хемодиализа и др.

„Софарма“ АД е много добре позиционирана както на българския фармацевтичен пазар, така и на редица международни пазари, сред които Русия, Украйна, Полша, Виетнам и др.

Освен производствените дейности, компанията успешно се развива и в научно-изследователската и инженерно-внедрителска дейност.

„Софарма“ АД е един от най – големите работодатели в България. Над 2 000 служители ни се довериха и споделят нашата цел да имаме активна и решаваща роля за повишаване на стандарта на живот, за да бъдат хората по-здрави, по-щастливи и да живеят по-сигурно.

Животът е хубав, когато сме здрави!
Optimum Health, Maximum Vitality!

Визитна картичка

Служители в България: 2200
Градове в България:София, Казанлък, Сандански,с. Врабево (област Ловеч).
В България от:1933
Година на основаване:1933

Галерия

Видео

Контакти

Адрес

София , ул. Илиянско шосе №16 / Виж на картата

Телефон

+359 8134 202

Уебсайт

http://www.sopharmagroup.com/bg

Facebook

https://bg-bg.facebook.com/SopharmaAD
Обяви по Email

Получавайте съобщения за нови обяви на Софарма АД

София , ул. Илиянско шосе №16