Добавено в твоите Избрани обяви

БиДжи Дрилинг Сълюшънс ООД

Разглеждания: 4 308

За компанията

Би Джи Дрилинг Сълюшънс (www е международен доставчик на сондажни услуги, насочен към търсенето и проучването на твърди полезни изкопаеми. Фирмата извършва услуги за някои от най-големите минни компании в света, като Вале (VALE), Гленкоре (Glencore), Англо-Голд Ашанти (Anglogold Ashanti) и други. С помощта на собствена система по насочено сондиране Би Джи Дрилинг цели да направи услугите си достъпни, надеждни и подходящи за всеки проект.

Би Джи Дрилинг е основана през 2008 година и след фаза на разработване на системата за насочено сондиране, започва да предлага активно услуги от 2012 г. В момента фирмата оперира с помощта на представители в Европа, Южна и Северна Америка, Африка и е една от малкото фирми предлагащи такива услуги в световен мащаб.

 

Екипът на Би Джи Дрилинг се състои от около 20 опитни и високо квалифицирани инженера, които ръководят обектите на фирмата в чужбина. Позициите във фирмата са високо платени. Причината за това е рядкостта и специфичността на работа, и че самата сфера на работа е много добре платен в чужбина. Фирмата периодично провежда кампании за набиране на нови кадри, като изискванията към кандидатите са много високи.


Контакти

Уебсайт

http://www.bg-drilling.com
Обяви по Email

Получавайте съобщения за нови обяви на БиДжи Дрилинг Сълюшънс ООД