Добавено в твоите Избрани обяви

Дм България ЕООД

Разглеждания: 7 445

За компанията


dm drogeriemarkt е международно експандираща търговска компания. За нас работят повече от 55 000 служители в над 3 200 филиала в Германия, Австрия и клоновете в Централна и Източна Европа и принадлежим към най-добрите работодатели в Европа.

В „дм България“ работят повече от 500 служителя: в нашите 68 магазинa в 25 български града, в нашата централа и във функциониращия ни собствен склад.

Тук съм Човек, тук пазарувам!

С това обещание dm поставя човека на първо място, без значение дали е клиент или служител. Важното за нас е да се подчертае индивидуалността на всеки един. Големият избор от продукти с най-високо качество, компетентното и любезно консултиране от страна на служителите потвърждават философията на dm.

Нашите служители са приветливи и ще консултират всички клиенти с най-голямо удоволствие. Имаме голям избор от международни марки в областите: козметика, парфюмерия, грижа за тялото, здравословно хранене, домакински стоки, фотография, бебешки и детски продукти, грижа за домашните любимци. В допълнение към тях при нас можете да намерите и любимите си български марки. Ние предлагаме собствените си марки във всички категории. Те са се доказали в годините и са многократно отличавани с международни награди. С тях получавате европейско качество на много добра цена.

Магазините ни се славят с приятна атмосфера, чистота и модерен дизайн. Всички те са разположени на централни и лесно достъпни места.

Ние се стараем съвместната работа с нашите партньори да е дълготрайна, надеждна и честна, за да бъде ясно, че сме партньор, с който поставените цели могат да бъдат осъществени.

Кариера в компанията

В dm ние бихме желали да създадем на всеки служител такава атмосфера, в която да може да даде най-доброто от себе си: приятелско общуване един с друг, гъвкаво работно време и разнообразни задачи, тук място имат също първокласното ниво на обучение и допълнителна квалификация, което насърчава както личностното развитие, така и амбициозния стремеж към кариера. Самоотговорност, мотивация и умение за работа в екип са условията за всеки кандидат.

dm Ви предлага:

- интересна работа с потенциал за разгръщане на индивидуалните възможности
- сигурността и предимствата на голяма европейска компания
- разнообразни възможности и перспективи за професионално развитие и израстване в кариерата
- приятен работен климат

В dm има различни и интересни професионални области за развитие, при които Човекът винаги е в центъра.

Търсим хора, които ценят високо една човешка атмосфера, в която се балансират висока собствена отговорност и екипна работа и в която по-нататъшното обучение и развитие са от високо значение.

В dm търсим ангажирани, мотивирани и инициативни хора, които имат желание да се учат, не ги е страх от предизвикателствата и поемането на отговорност.

dm дава шанс и на младите хора да се учат и развиват, което означава, че им се гласува доверие, но това доверие е неизменно свързано и с отговорност. Много е важно хората да осъзнават това и да оценяват дадената им възможност.

Радваме се, че повечето хора показват висока удовлетвореност от работата си тук. Това показват и резултатите от последното Анкетиране на служителите: 81% от участвалите в анкетата посочват, че като цяло дм е много добър работодател, а  82% биха  препоръчали dm като такъв.

Контакти

Адрес

район Младост, Цариградско шосе 115 M, сграда Д, ет.3, офис 3.1. 1784 София / Виж на картата

Телефон

+359 882 501 682

Уебсайт

http://www.dm-drogeriemarkt.bg/

Facebook

www.facebook.com/dm.Bulgaria
Обяви по Email

Получавайте съобщения за нови обяви на Дм България ЕООД

район Младост, Цариградско шосе 115 M, сграда Д, ет.3, офис 3.1. 1784 София